Hvorfor?
Epileptiker leder forbønn på Bibelsenteret

Svevende Ord har innledet et samarbeid med Norges Epileptikerforbund for å lære noen gode tricks, som kan være nyttige på veien til Paradiset.

Tungetale er en av de måtene vi skikkelige kristne kommuniserer når vi er i direkte kontakt med kraften fra Gud. Som kristne mennesker er det viktig at vi stadig forbedrer teknikken vår og blir mer effektive tungetalere, og at vi får sving på kroppsbevegelsene, slik at vi virkelig kan vise Gud at vi er på hans side.

Pastor Henning P. Indseven og Harald Høye Stabel har fått studere epileptikere på nært hold, og Herregud.com fikk være med på en sesjon, der man stimulerer fram epilepsianfall, slik at man best mulig kan tale i tunger på en måte som virkelig imponerer Gud.

Epileptikeren Morten Simestrand blir plassert framfor en Tv-skjerm, som viser skarpe farger som flimrer og skifter 25 ganger i sekundet. Erfarne sykepleiere hjelper Morten å holde hodet rett fram slik at han kan se direkte inn i skjermen på helt nært hold. Det er viktig at hjernen til Morten utsettes for plutselig unormal, synkron elektrisk impulsaktivitet i hjernen, hvis man skal klare å stimulere et tap av den normale kontrollen av nervecellenes impulser.

Etter kort tid blir vi belønnet med flotte resultater, når Morten plutselig får et førsteklasses anfall.
"Dette er jo helt fantastisk", utbryter Pastor Stabel og ser fascinert på den epileptiske mannen som rister og babler i vei på gulvet.
"Det er ingen tvil om Gud er til stede her i rommet! Her har vi alle noe å lære", sier pastoren og leder oss alle inn i en flott sesjon med tungetale. Like etter ligger vi alle på gulvet og rister, mens vi roper ut Herrens budskap på språket som ikke er begrenset av ord eller verdslig grammatikk. Tydeligvis er alle inspirert av Morten, for innimellom kaster vi alle et blikk bort på ham, for å se hvordan ”proffene” gjør det.

Etter 3 minutter faller Morten til ro, og det er på tide å få legepersonalet til å foreta en rutinemessig helsesjekk, selv om det ikke er nødvendig, så lenge anfallet er en del av en seremoni til ære for Vår Herre.

Allerede på festmøtet som skal avholdes første søndag etter påske, kommer forbønnen på Bibelsenteret til å bli ledet av en epileptiker i samarbeid med vår hovedpastor. Vi anbefaler alle våre medlemmer å studere brosjyren som har blitt distribuert på senteret. Dette er en innføring i epi-apostliske anfall. De av våre medlemmer som lider av denne sjeldne gaven fra Gud, blir oppfordret til å også være med i masseanfallet som vi arrangerer lørdagskveld i kantinen, til rytmene av godkjent kristen popmusikk.

Gjennom tungetale, kombinert med flotte epilepsianfall, vil vi vise Gud at vi aksepterer hans kjærlighet til oss, og at vi gleder oss til Jesu tilbakekomst, som antageligvis vil skje i løpet av de nærmeste 2-3 ukene. Pris Herren!

Se også: Tungetalehjelperen for epileptikere


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Epileptiker leder forbønn på Bibelsenteret:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com