Hvorfor?
Kristen kalkulator gir moralsk matematikk

Vi har nå endelig fått den nye kristne kalkulatoren inn i mattematikk-undervisningen på Svevende Ord sin barne- og ungdomsskole. Vi har lengre vært bekymret for de satanistiske påvirkningen dette faget har hatt på være barns mentale helse, men nå kan gode, kristne foreldre puste lettet ut. I den nye kalkulatoren har vi bannlyst alle tall som ikke er godkjent av Gud, samt at vi har rettet på de tallbegrepene som vitenskapen har satanisert.

Den nye kalkulatoren er utviklet av Svevende Ord i samarbeid med den amerikanske menigheten David Savior og en av verdens ledende produsenter av elektroniske produkter. Den virker på samme måte som de vanlige kalkulatorene, som blir brukt av syndere, satanister og militante homoaktivister over hele verden. Men vi har fått lagt inn en rekke modifikasjoner, som gjør vår kalkulkator til en familievennlig og syndefri kalkulator. Pris Herren!

De fleste vitenskapsmenn, satanistiske matematikere og andre ateistiske skrullinger vil påstå at det matematiske uttrykket pi, er 3.14. Dette er galskap og ondsinnet løgn! Ve for en vederstyggelighet denne misforståelsen er i Vår Faders øyne. Gud har selv gitt oss verdien av pi i Første Solomons bok, kap. 7:23, hvor det står sort på hvitt at Solomon lagde en sirkel som var ti alen fra den ene kanten til den andre, og at en snor på tretti alen nådde rundt hele sirkelen. Dette er et klart bevis på at pi er 3 blank, ikke 3.14! Vår kalkulator har en funksjon som gjør at hvis du skriver 3.14 så vil det automatisk bli rettet til 3, i tillegg til at pi-knappen selvsagt skriver det rette tallet. På denne måten vil vi kunne overbevise hedninger om at pi = 3.00, fordi det er jo tross alt det som står i Bibelen! Det som er skrevet i Sannhetens bok kan ingen mennesker viske ut!

Et annet nummer som er skikkelig satanistisk er tallet 6. Det har vært et problem for lærerne våre at det har vært vanskelig å avsløre om elever i virkeligheten mener tallet 6, eller om de snakker i koder om sex, når de klart og tydelig nevner dette onde tallet, gjerne i tilsynelatende matematisk sammenheng. Vi har fjernet tallet 6 i sin helhet og erstattet dette med bokstaven C, også i dagligtalen på skolen og på menighetssenteret. Det vil nå bli lettere å avsløre våre ungdommer når de tar forbudte ord i sin munn.
I Åpenbaringen fortelles det også om tallet 666, som er dyrets nummer. På den kristne kalkulatoren vil dyrets tall da uttrykkes som CCC, og det ser selvsagt mye mindre satanistisk ut enn 666. CCC kan jo bety hva som helst, for eksempel Cool Christian Church.
Den kristne kalkulator vil også være med å utradere begrepet 69, som er et symbol på oralsex. Når man skriver C9, så er det jo klart som blekk, at dette ikke inspirerer til munning av andre menneskers kjønnsorganer.
Det vil kanskje være litt uvant å lese tallet 436 som 43C, men dette er bare en vanesak, som ikke bør være for komplisert for oss som er Guds utvalgte mennesker.

Vi kommer til å starte en kampanje i media hvor vi kommer til å reklamere for vår nye flotte kalkulator, som foreløpig bare kan kjøpes i den hellige butikken i menighetsenteret vårt. Den koster ikke mer enn 799 kroner, noe som er en liten pris å betale, når man tenker på at dette er en regnemaskin som kalkulerer med en bibelsk moral i kretskortene. Vår åndelige elite har også vært i kontakt med Kirke- og undervisningsdepartementet for å kreve at denne kalkulatoren blir brukt i alle skoler i Norge, slik at landet vårt igjen kan bli en kristen nasjon under Gud. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Kristen kalkulator gir moralsk matematikk:

Kategori: vitenskap
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com