Hvorfor?
Svevende Ord Aksepterer homofili

Denne første dagen i den fjerde måneden i det herrens år 2000, har Svevende Ord Bibelsenter bestemt seg for å bli en mer tilgivende og inkluderende menighet. Vi ønsker nå homofile velkommen i kirken vår, og vi vil ikke lengre fordømme utenomekteskapelig sex, onani og sosialistiske eller feministiske tanker.

APRIL!!!

Selvfølgelig ville vi aldri finne på å gjøre noe sånt! Dere som ikke tilhører vår menighet eller som bedriver noen av de nevnte syke aktiviteter, kommer til å brenne evig i Helvete!

Gud hater dere! Dere spotter Jesus når dere lever på denne kloden uten å akseptere SANNHETENs budskap, og ikke skjønner at dette er den eneste fornuftige og rasjonelle veien å gå!

Vend om før du ender opp som evig kråler, i den store ildsjøen i Helvetes mørke dyp, du arme synder!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Svevende Ord Aksepterer homofili:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com