Hvorfor?
Netanyahu feirer påske hos Svevende Ord

Vi har tidligere gått ut med gladmeldingen om at vidundereselet Hagar, skal utføre store mirakler på vårt Bibelsenter denne påsken. En av Israels viktigste personer, tidligere statsminister Benjamin Netanyahu, velger å feire påsken i Norge og Sverige, for å kunne følge det kristne eselet Hagar på nært hold.

En av hovedårsakene til at Benjamin Netanyahu har valgt å være med mirakel-eselet Hagar til Norge, er at han personlig ønsker å sørge for at sikkerheten står i høysetet. Det har tidligere kommet mange sataniske trusler mot Hagar, som stammer direkte fra det eselet som Jesus red på, da han dro inn til Jerusalem på Palmesøndagen.

For å beskytte Netanyahu og hans favorittesel, kommer Mossad til å stille ca. 40 av sine agenter til disposisjon for Svevende Ord sin Avdeling for Nestekjærlighet og Uskadeliggjøring av Satanistelementer (ANUS). ANUS vil også sette i gang uroaksjoner i det arabiske miljøet i Bergen, og forhåpentligvis få de fleste av disse svina uskadeliggjort i god tid før Hagar og Netanyahu lander på Flesland Flyplass (fra sydvest). Den siste uken før besøket vil ANUS, Mossad og noen av Netanyahu sine personlige livvakter kroppsvisitere og forhøre alle som beveger seg i nærheten av Bibelsenteret, og vi kommer ikke til å tillate ikke-kristne kjøretøy på hovedveien som passerer området vårt. Bergen Politikammer er ikke invitert til å være med på dette sikkerhetsopplegget, siden de tidligere har vist liten vilje til å slå hardt nok ned på feministiske 8. mars-oppviglere, ateistiske fritenkere, arabere, homoaktivister og annet røverpakk.

Benjamin Netanyahu har uttrykt stor glede over å få lov til å oppleve en skikkelig påskefeiring, som er basert på gode, gamle bibelske verdier. Han kommer selv til å ta en aktiv del i den tradisjonelle tamilkorsfestelsen, som har skapt så mye glede på Svevende Ord sine påskehøytideligheter. To av våre tamilske vaskehjelper er allerede meldt mer eller mindre frivillig, til å være røverne som ble korsfestet ved siden av Jesus. Disse vil, som seg hør og bør, bli korsfestet på tradisjonell måte. Det er ennå ikke bestemt hvem av våre medlemmer som skal få være Jesus i årets påskespill, men som vanlig vil denne personen bare bli liksom-korsfestet.
Vi har allerede fått utidige forslag om å foreta en ekte korsfestelse av Netanyahu, som rettferdig hevn for at jødene drepte Jesus, men slike tåpelige innspill kommer ikke til å bli tatt i betraktning. Det vil være vanskelig, for å ikke si umulig, å spikre opp Netanyahu når han tross alt har med seg mer enn 40 veltrente livvakter. Interesserte som vil være med i loddtrekningen om den flotte Jesus-rollen må melde sin interesse før 14. april.

Aktuelle lenker:
Herregud.com: Mirakel-esel gjester Svevende Ord
TV 2: Netanyahu tar påskeferien i Bergen


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Netanyahu feirer påske hos Svevende Ord:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com