Hvorfor?
Jeg kan lukte Satan her i kveld!

Dette ropte pastor Paulus Pedersen fra prekestolen på Bibelsenteret i går kveld. Han skapte engstelse og bekymring i salen, da han stirret ut over forsamlingen og fortalte at selveste djevelen var tilstede i menigheten denne kvelden. Men heldigvis var det hele basert på en stygg misforståelse.- En liten stund trodde jeg også at det var meg som var Satan, fortalte Kitty Knag-Olsen da situasjonen igjen var under kontroll.

Sjelden har det vært så mye uro på Bibelsenteret som da pastor Pedersen sendte sine anklager ut i menigheten under denne gudstjenesten. Mens de harde ord tordnet fra scenen, begynte alle å skule nervøst på hverandre for å se om det kanskje var sidemannen var Satan.

"Ved hjelp av Jesu kraft vet jeg nå at det er et menneske her inne som ikke er kristen og som har til hensikt å terrorisere menigheten vår", ropte vår pastor med rettferdig vrede i røsten.

Videre kom han med denne meldingen til mørkets fyrste:

- Jeg merker Helvetes flammer slikke rundt dette rommet her, jeg føler at Satan er tilstede her i kveld! Men jeg har en melding til deg Belzebub, du Fluenes Herre og Mørkets Fyrste. Du som spotter lyset og som ønsker å tilintetgjøre vår frelser Jesus Kristus av Nasaret. Jeg forbanner deg, du som forfører uskyldige barn og som har gjort Jens Stoltenberg til statsminister! Jeg befaler deg å dra tilbake til Helvete, og at du tar med deg dine soldater som vandrer her på jorden!

- For vi har fått nok av de homofile, alle hedningene, kommunistene og de feministiske lærerne som hjernevasker landets ungdommer! Ta med deg journalistene i Dagbladet, som ikke er annet enn overbetalte, skitne satandyrkere, der de sitter bak sine okkulte skrivemaskiner! Jeg kan ikke se deg Gamle-Erik, men jeg kan lukte at du er tilstede her i kveld! Reis tilbake til dine mørke grotter i Skyggenes Rike, du Onde Manager, og ta dine demoner med deg! For Jesus er min frelser og selv du skal dømmes av ham på den ytterste dag!

På dette tidspunktet hadde de fleste av våre medlemmer falt på kne. Mange av skrek ut i angst og noen ba om at Jesus måtte passe på og ikke la Satan få legge sine stygge fingre på dem. Men heldigvis ble årsaken til rabalderet funnet før hele menighetssenteret ble grepet av ukontrollert panikk.

Det som viste seg å være en gigantisk misforståelse, ble avslørt da 14 år gamle Jonas Hvaler ropte høyt ut over forsamlingen og pekte på 83 år gamle Kitty Knag-Olsen, som tydelig hadde dårlig samvittighet der hun satt, ytterst på andre rad.

"Det kommer fra henne, det kommer fra henne", skrek Jonas og pekte på den pensjonerte husholdersken. Våre sikkerhetsvakter stormet til, fikk lagt Knag-Olsen i bakken og låst henne fast i et solid jerngrep. Så satte de på henne håndjern og førte henne opp på bibelkontoret for nærmere avhør.

Litt senere kunne fungerende sikkerhetssjef Kåre Baabel Tårnstad avsløre at lukten som hadde spredd seg på de første radene bare skyldes Knag-Olsen sine mageproblemer.

- Hun har tilsynelatende vært plaget med mye gass i magen grunnet høyt inntak av svisker. Etter få minutters avhør skjønte vi at det ikke var Satan som var på ferde, men bare en uskyldig gammel dame med dårlige lukkemuskler.

Etter en god utlufting kunne fred og stillhet nok en gang senke seg over vårt velsignede menighetssenter. Det var heldigvis ikke Satan denne gangen heller. Denne saken viser at så lenge vi er frykter og elsker Gud, har Den Onde Hyrde ingen mulighet til å innfiltrere denne flotte flokken av Herrens utvalgte lam.

Kitty-Olsen har fått streng beskjed om å kutte ned på sviskene og forsøke å få i seg næring med mere proteiner og fiber, dersom hun ønsker å fortsette å være medlem i Svevende Ord. Pastor Pedersen uttaler at han er lettet over den lykkelige utgangen denne situasjonen fikk, og at han priser Herren for at det bare var falsk alarm. Vi kommer naturligvis til å inkludere Kitty i våre bønner, slik at Jesus kan hindre ukontrollert tarmgass i å ødelegge flere bibelkvelder i framtiden. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jeg kan lukte Satan her i kveld!:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com