Hvorfor?
Regjeringen godtar Svevende Ord fristaden

Bondevik-regjeringen har endelig gitt oss tillatelse til å opprette en fristad på Svevende Ord Bibelsenter sitt område i Bergen. Dette innebærer at norsk lov ikke gjelder på vår eiendom, og at det er Bibelen som skal regulere lovgivningen. Regjeringens avgang har nok sørget for at det ble fortgang i denne saken. Det er meget viktig for Bondevik og hans regjering å få opprettet en sone, hvor kristne verdier skal være enerådende, før det sataniske Arbeiderpartiet overtar makten, noe som ville sabotert våre planer hvis godkjennelsen ikke hadde kommet nå.

I hovedsak et det mosebøkene som kommer til å være fundamentet for de lover og regler som, nå også formelt, kommer til å gjelde på Bibelsenteret. Vi har fått tillatelse til å fortsette med eksproprieringen av eiendommer som ligger helt opp til vår eiendom. Men dessverre medfører regjeringens avgang at vi antakeligvis ikke vil få etablert kristen justis i hele søndre bydel i Bergen. Vi må nøye oss med de boligområdene og næringseiendommene som ligger i umiddelbar nærhet til Bibelsenteret, noe som tilsvarer verdier for 145 millioner kroner. Dette er en stor skuffelse for oss, siden vi tross alt gjorde regne med å kunne overta bygningsmasser til en verdi av nesten en halv milliard kroner.

Det er en stor sorg over landet nå som Satan nok en gang skal traske i våre regjeringskorridorer, nå manifestert som den unge jyplingen Jens Stoltenberg. Denne mannen, som ikke en gang er døpt i kirken, har lenge stått fram med et grunnleggende hat til normale, kristne verdier. Vi kommer til å inkludere Stoltenberg i våre bønner den nærmeste tiden, og vi håper at Gud svarer på disse henvendelsene, og snarest sender vår nye statsminister med ekspressåttendemarstog til den store ildsjøen i Helvete, hvor det er skikkelig varmt og ubehagelig.

Vi vet at vi med Guds hjelp vil klare å mobilisere nok velgere under neste stortingsvalg. Og ved Guds makt skal vi nok få hedningene ut av Regjeringen igjen så fort som mulig.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32321


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Regjeringen godtar Svevende Ord fristaden:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com