Hvorfor?
Mirakel-esel gjester Svevende Ord

Det hellige eselet Hagar, som har blitt verdenskjent etter å ha helbredet hundrevis av syke mennesker i Jerusalem, skal opptre på tre gudstjenester i løpet av påsken, her på Svevende Ord Bibelsenter. Vi forventer store mirakler fra dette utrolige dyret.

-Dette eselet stammer direkte fra det samme esel som Jesus red på gjennom Jerusalem, forteller Isaac Ephraim, Hagars stolte eier. Som vi alle husker fra bibelhistorien, så ga Jesus sine displer beskjed om å hente et esel som kunne bringe Ham inn til byen på en beskjeden måte. Dette er beskrevet i Matteus 21:6-7:

Disiplene gikk da avsted og gjorde som Jesus bød dem; de hentet eselet, og la sine klær på det; og han satte seg oppå.

Ephraim kan fortelle at Hagar sin tippoldefar også kunne utføre store mirakler. Alle medlemmene i denne eselfamilien skal vist nok ha en stor forkjærlighet til kristendommen. Pris Herren!

-Vitenskapsmenn fra hele verden kan ennå ikke forklare hvordan Hagar er i stand til å ta i bruk krefter som normalt sett bare mennesker som tror på Gud kan bruke, forteller Ephraim videre. -Blinde har fått synet tilbake, handikappede barn er blitt friske og homofile har mirakuløst blitt normale etter å ha ridd på eselet Hagar. Vi er ikke i tvil om at dette dyret er velsignet av Jesus og derfor har disse fantastiske kreftene.
I følge avisen Weekly Worldnews skal så mange som 400 personer ha blitt helbredet som en direkte følge av at de har ridd på mirakel-eselet. Israelske forskere har sammenlignet en blodprøve fra Hagar, med en DNA-prøve som er tatt fra beinrester av Jesus sitt esel. Disse restene ble tatt vare på av de første kristne i Jerusalem, og har etter hvert blitt oppbevart i en kirke i Roma, og anses i dag som hellige relikvier. Forskerne mener at det er mer enn 90% mulighet for at Hagar nedstammer fra Jesus-eselet.

Hvis du er interessert i å ta en ridetur på Hagar i påsken, skriv deg på listen som nå er lagt ut i resepsjonen. Vi anbefaler deg å være raskt ute, siden interessen for dette fantastiske, kristne eselet er svært stor. For mere informasjon, se plakatene som henger rundt omkring på Bibelsenteret.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Mirakel-esel gjester Svevende Ord:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com