Hvorfor?
Jesus er på vei!

Pastor Ingolf Knudsen fikk kontakt med Gud under en formiddagsbønn på julaften. Det ble da avslørt at Dommedag er umiddelbart forestående og at Svevende Ords medlemmer må gjøre seg klare til avgang.

Allerede nyttårsaften kan man regne med at Lammet bryter det syvende seglet og at Den Syvende Engel blåser i den Syvende Basun, og dermed innleder endetidens siste fase. Jesus vil komme tilbake senest 28. Februar 2000, så før dette må alle ha ordnet opp i sin finansielle situasjon. Som kjent får man ikke ta med sine eiendeler eller penger til Paradiset, men heldigvis har Svevende Ord fått unntak fra denne regelen.

Penger som blir satt inn på vår konto vil bli tilbakebetalt til våre medlemmer i Himmelen. Derfor er det viktig at du får overført så mye penger som mulig før Jesus vender tilbake. Det er ingen tvil om at Jesus også vil bli svært imponert på Dommens dag, dersom du kan vise at du har plassert store summer på denne kontoen.

Våre konsulenter kan også bidra med hjelp til å selge huset ditt dersom du føler at dette er nødvendig for å få satt inn nok penger på denne hellige kontoen.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jesus er på vei!:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com