Hvorfor?
Knausgård og Jesus i rollebytte

Jesus erkjenner utydelig skille mellom ham selv og Karl Ove Knausgård. Det får stor betydning for både kristne og litteraturinteresserte i tiden framover.For så høyt har Knausgård elsket verden, at han gav sin selvbiografi i 6 bind.

Mange medlemmer i Svevende Ord Bibelsenter har den siste tiden latt Bibelen komme i bakgrunnen, og har heller lest Karl Ove Knausgård sin selvbiografi "Min Kamp". Menighetsledelsen var i begynnelsen skeptisk, og la derfor naturligvis planer om et storstilt bokbål.

Men nå er bokbålet avlyst, forteller Finn Krohn-Hansen som leder Svevende Ord Bibelsenter sin avdeling for sensur av alt mulig vi ikke liker.
- Knausgård skrev jo i "En tid for alt" en detaljert historie om englene, noe som beviser at forfatteren er guddommelig inspirert. Så nå har det gått opp for oss at Knausgård er Guds siste profet. Så muslimene kan nå bare holde kjeften sin, for nå har vi en nyere profet enn dem, fastslår Krohn-Hansen til Herregud.com.

Lar barna komme
Da Herregud.com ba Jesus om en kommentar, så sendte han ut en uttalelse hvor han blant annet informerte om et samarbeid mellom ham og Knausgård.

- Jeg erkjenner at skillet mellom Knausgård og meg har blitt utydelig de siste månedene, skrev Jesus i faksen som tikket inn på Bibelsenteret.
- Derfor har Knausgård og jeg blitt enige om å veksle litt på arbeidsoppgavene. Siden jeg er så begeistret for "Min Kamp", har jeg påtatt meg å signere bøker og ha høytlesning fra denne boken på Smestad Eldresenter denne uken. Og siden Knausgård er hypp på tenåringer, skal han besøke Geilomo barnesykehus og la de små barna komme til seg. Jeg setter pris på avlastningen, det er jo grenser for hvor mange syke unger man gidder å ta på i løpet av en arbeidsdag, avsluttet Jesus i sin pressemelding.

Inspirerende mumlig
Herregud.com har også vært i kontakt med Karl Ove Knausgård. Han mumlet usammenhengende om noe vi er overbevist var både tenkevekkende og inspirerende - og som sikkert hadde potensiale til å vekke glemte minner fra vår egen oppvekst.

Krohn-Hansen håper nå å kunne nå ut til norske bokanmeldere, og invitere dem inn i varmen på Bibelsenteret.
- Det er åpenbart at vi har våre forskjeller. Journalister og høyt utdannete bedrevitere har ingenting felles med normale, kristne mennesker. Men nå har vi endelig en plattform hvor vi kan fokusere på det vi er enige om, nemlig at "Min kamp" er bedre enn Bibelen. La oss være ærlige om dette, sa Krohn-Hansen mens han slo ut hendene.
- For nå sier jo Jesus også at han har Bibelen på andre plass. Vi kommer derfor til å ha egne gudstjenester for bokanmeldere, litteraturvitere og andre som mener at Knausgård elsket verden så høyt at han ga oss sin selvbiografi.

Under gudstjenesten kommer vi til å tilby en egen Knausgård-nattverd. Pastoren kommer til å tilby røyk og øl, mens han sier ”dette er Knausgårds legeme - og dette er hans blod”. Vi kommer naturligvis til å få tak i en pastor med langt, uryddig hår, og som mumler når han snakker, sånn at det blir en ekte Knausgård-opplevelse, forteller Krohn-Hansen til Herregud.com.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32320


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Knausgård og Jesus i rollebytte:

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com