Hvorfor?
Kristne ektepar gir opp sex

De homofile kan nå både gifte seg og adoptere barn. Dermed er det meningsløst for heterofile å ha sex med ektefellene sine.Familien Monsen har lagt seksuallivet på hyllen i protest mot den nye ekteskapsloven. De velger nå å heller fokusere på brettspill og bibelstudier.

Kristen-Norge er i opprør mot den nye ekteskapsloven, nå som den siste spikeren hamres inn i kisten til det monogame, heterofile samlivet. I 1000 år har ekteskapets trygge rammer vært det eneste akseptable, og nå har sosialistene og sosialdemokratene ødelagt alt.

- Jeg ser ikke lengre poenget med å ha sex med min kone, forteller Nils Kurt Monsen til Herregud.com.
- Samleiet var ment fra Gud sin side å være noe spesielt mellom mann og kvinne. Når de homoseksuelle ikke klarer å leve i avhold fra sex, settes samleiet i et dårlig lys. Det er ikke lengre en ren og hellig handling, men noe perverst som reduserer oss til primitive pattedyr, som ikke går av veien for både uanstendig munnbruk og rektal stimulering.

Hvilket råd vil du gi til heterofile som føler at det ikke har noen betydning for dem om homofile nå kan gifte seg og adoptere barn?
- Det er jo bare en hypotetisk problemstilling og en typisk sosialdemokratisk vrangforestilling. Jeg ikke kan forestille meg at noen ikke blir preget av dette.

- Noen vil kanskje si at det er bra at de homofile får anledning til å leve i ordnede og forpliktende forhold?
- Ha ha ha, ler Monsen og rister på hodet før han fortsetter med alvorlig stemme. – Homofili finnes ikke i naturen, og det er derfor unaturlig. Ferdig med den saken! Det heter tross alt Adam og Eva, ikke Adam og Even.

Klare tall!
Monsen er overbevist om at statistikken er helt tydelig på hvilken vei det nå går med Norge.
- Tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) viser sannsynligvis at det er flere homofile nå enn før, og samtidig blir vi færre her i landet, forklarer Monsen.

- Nå viser vel kanskje tallene at vi blir flere her i landet?
- Jo, men dette er en kunstig økning som bare bekrefter mitt poeng. Jeg ser dessuten ikke hvorfor jeg skal kaste bort tid på å finlese rapportene fra SSB, når vi alle vet hva som er virkeligheten. Det er dessuten ganske vanskelig å finne fram til de rette tabellene. Det vet alle som noen gang har bladd formålsløst i Statistisk Årbok. Men mitt poeng er at sosialdemokratene jobber for at det ikke lengre skal fødes sunne, heterofile barn i Norge, fastslår Monsen.

Herregud.com er enig med Nils Kurt Monsen om at vi nå står i fare for å ende opp med en situasjon hvor det kun er homoseksuelle par som adopterer barn, noe som igjen fører til at en enda større del av Norges befolkning vokser opp uten å vite at det er det heteroseksuelle som er det normale. Dette er veldig alvorlig! Vi oppfordrer derfor alle å stemme på politikere som tar det heterofile ekteskapet på alvor. Vi må jobbe mot det kalde samfunnet, hvor syke familieforhold får eksistere, med enslige eller homofile som har omsorg for barn.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 3237


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Kristne ektepar gir opp sex:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com