Hvorfor?
Stor suksess for kaffepyramiden

Svevende Ord har kollektivt meldt alle medlemmer inn i Ørjan Sæle sitt nye kaffekonsept. Det er nemlig mer kick i kaffe som er velsignet av Gud.Lovsang og tungetale rundt kaffepyramiden.

Ørjan Sæle er igjen i vinden, denne gang med et konsept for distribusjon av såkalte kaffepyramider. Med disse pyramidene kan man få en rykende kopp kaffe direkte fra Himmelen, med Gud som som barista.

Denne uken var Sæle på Bibelsenteret for å demonstrere sin nye oppfinnelse. Sæle satte 5 kopper inn i pyramiden, før han foldet hendene og lukket øynene.

- Kjære Gud, vi vil bare takke deg for at du ser hver og en av oss her i dag, sa Sæle og vendte ansiktet opp mot Himmelen.
- Vi trenger ikke fortelle deg hva vi ønsker akkurat nå. Du ser våre lengsler og behov, Herre. Du ser at vi har plassert 5 tomme kopper i pyramiden, som nå er på salg for kun 2999 kroner. Du er den største kaffekokeren, Gud. Du ser hver eneste en av oss, og du ser at vi trenger en liten oppkvikker nå. Far, du ser om vi vil ha kaffe mocca eller espresso. Du ser om vi vil ha cappuchino eller americano. Far, takk for at du ser. Du vil fylle oss med fred, glede og koffein. Herre, jeg takker for at du ofret Jesus, din sønn, for at vi i dag skal få en perfekt kopp med kaffe. Takk Herre, for at vi slipper å styre med melittaposer og sur traktekaffe som har stått og varmet seg hele formiddagen, og smaker som om den er laget av Djevelen selv. Vi ønsker å bli fridd fra Frieles knugende grep over oss kaffesyndere. Vi takker deg for det du gjør nå og for det du kommer til å gjøre. Vi ber i Jesu navn.

I det Sæle var ferdig med denne bønnen, kunne vi alle kjenne lukten av fersk kaffe i rommet. I alle koppene var det nå velduftende kaffe av ulik slag.

- Jeg foreslår at vi tar tungetale etterpå, sånn at kaffen ikke blir kald, blunker Ørjan Sæle mens han deler ut kopper til oss som er tilstede.

- I min kopp er det cortado, akkurat det jeg hadde lyst på, roper pastor Bjarne Belzazar Johennessen, før han løfter hendene og roper ut sin takknemlighet til Herren. - DET ER GUD SOM KURERER GRUFF, HALLELUJA!

- Nå kan dere ta fram lommebøkene deres, sa Sæle da vi hadde drukket opp kaffen. Dere vil nok merke at dere har litt mindre penger nå, enn hva dere hadde i sted. For hver kopp kaffe dere drikker, flytter Gud selv 45 kroner fra din lommebok til min lønnskonto, forklarer Sæle og smiler.

Herregud.com er imponert over Gud sine egenskaper som kaffekoker. Våre kaffebønner er sannelig hørt!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32319


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Stor suksess for kaffepyramiden:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com