Hvorfor?
Obama er Antikrist!

Svevende Ord Bibelsenter instruerte de medlemmene som har amerikansk bakgrunn å stemme republikansk. Men ondskapen vant og Antikrist kan dermed flytte inn i Det Hvite Hus.Ville republikanerne antydet at Obama er Antikrist, hvis det ikke var noe sannet i denne påstanden? Selvfølgelig ikke! Det er jo allerede bevist at Obama er sosialist!

I Svevende Ord er det flere familier med amerikansk bakgrunn. De fleste av disse har beholdt sitt amerikanske statsborgerskap, og kunne derfor stemme ved presidentvalget. De stemte naturligvis i tråd med Guds vilje.

- Senator Obama er antikrist, og bevisene er ugjennomtrengelige, fortalte samfunnsekspert Frode Sognefest til Herregud.com, på informasjonsmøtet for de amerikanske familiene på Bibelsenteret. De fleste var sjokkert, men likevel ikke overasket over de opplysningene som Sognefest kunne avsløre om senator Obama. Han er jo tross alt demokrat.

For det første så har han 18 bokstaver i navnet sitt! Dette tilsvarer 3 x 6. Altså 666, advarer Sognefest.
- Som om ikke dette er nok, så er han senator i Illinois, hvor Chicago er delstatshovedstat. I Chicago finner man postnummeret 60606. Når man fjerner nulltallene, så sitter man igjen med 666. Jeg er sjokkert, forteller den sjokkerte samfunnseksperten.


Dessverre var det også noen som skulle ødelegge. Eric Snider som har bodd i Bergen i 12 år, hadde planer om å stemme demokratisk. Men heldigvis tok han til fornuften. Å stemme slik Jesus ville gjort er jo en borgerplikt, også for oss i Svevende Ord
- Å stemme på Barak Obama er ikke bare å hylle marxismen, sosialismen, og å omfavne verdier som spytter på kristendommen, det er altså også å gi en stemme til Antikrist, fastslår Sognefest med faglig tyngde.

De menneskene som støttet Obama gjør seg med dette skyldig å ta på seg djevelens merke. Har man først omfavnet dette symbolet, så kan man for all tid glemme frelse og mulighet for å unnslippe den evige fortapelsen.

Blant Svevende Ord sine medlemmer er det 6 familier som har amerikansk bakgrunn. Sognefest og andre representanter for ledergruppen var selvsagt til stede når disse fylte ut valgsedlene før de sendte stemmene sine til den amerikanske ambasaden i Oslo.

- Jesus ønsker at vi skal kvalitetssikre stemmesedlene som våre medlemmer avgir ved alle valg, enten dette er det norske stortingsvalget, eller som i dette tilfellet det amerikanske valget.

- Jeg kan bekrefte at alle medlemmer i Svevende Ord som hadde anledning til å stemme ved dette presidentvalget, fulgte Gud sin plan for verden, og ga sine stemmer til John McCain og Sarah Palin. Dette er sannelig et bevis for at demokratiet virker, avslutter samfunnseksperten.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Obama er Antikrist!:

Kategori: politikk
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com