Hvorfor?
Kristendommen får på pukkelen av ungdommen

Mange ungdommer har reagert på artikkelen om Tokio Hotel, og kommer med tilbakemeldinger som ryster fundamentet vårt. Det er ikke bare Bibelsenteret som nå står i fare for å gå under. Hele kristendommens eksistens står nå på spill!

Ungdomspastor Morten Sæle er forskrekket over de argumentene som nå kommer på banen fra ungdommer som har henvendt seg til Svevende Ord Bibelsenter og som har kommentert saken om Tokio Hotel.

- Det viser seg at denne Bill som synger i det tyske bandet, ikke lengre er en jente. Her må vi bare erkjenne at vi tok feil, siden mange fans har gjort det klart for oss at denne personen nå er en gutt. Men det gjør jo ikke saken bedre at vokalisten har gjennomført en kjønsskifteoperasjon. Desto større grunn til å være på vakt overfor band som dette, påpeker Sæle til Herregud.com

En ungdom som kaller seg "FORBANNA TOKIO HOTEL FAN" bruker en argumentasjon som er veldig tvilsom. Men selv om det kanskje er lett å analysere det han sier og argumentere mot dette, så har vedkommende likevel overtaket. Han bruker nemlig caps lock når han skriver! Det er som kjent ikke mulig å vinne diskusjoner når motparten kan caps lock-trikset:

"JEG KAN IKKE HUSKE AT DET Å TA MP3 EN TIL ANDRE FOLK, SPRE LØYNER OG SLÅ ALARM OM NOE SOM ER ALVORLIG (SOM IKKE ER SANT I DET HELE), Å SI STYGGE TING OM ANDRE OG LATE SOM OM DERE HAR FORSKET PÅ NOE DERE IKKE HAR ANELSE OM HVA ER) OG Å LEGGE DET UT OFFENTLIG ER VELDI KRISTENT. DETTE ER DA IKKE SATANS VERK!!!!!! HVA I GUDS HELLIGE NAVN HAR DETTE MED SATAN OG GJØRE???? DERE ER EN FARE FOR SAMFUNNET OM DERE LAGER FALSKE RYKTER DERE SELV TROR PÅ. GUD GODTAR ALLE UANSETT HVILKEN SEKSUELL LEGNING DI HAR.. DET BØR JO GUDS BESTE HJELPERE GJØRE OGSÅ!!! JEG BLIR SÅ SINNSYKT GAL FORBANNA AV Å LESE SLIKE ARTIKLER SOM DETTE. JEG KOMMER TIL Å ANNMELDE DERE OM JEG SER EN SLIK ARTIKKEL EN GANG TIL." (Se hele kommentaren)

Men ungdomspastoren synes at er verst når vi får kommentarer som går på bekostning av kristendommen.

- Det er mange knallharde påstander som blir kastet ut, og mange berører tema som kristne historikere har diskutert i flere tiår. Noen av disse argumentene rokker ved det synet vi så langt har hatt på Jesus. Blant annet er det en jente som heter Marita fra Særp som påstår følgende:

”Det er ingen Gud. Tror man på det kan man ikke være rekti. Har noen hørt om Big Bang teorien lissom?! Åsså hvis det hadde vært sant, så hadde Maria vært hore og Maria Magdalena vært dama til Jesus!” (Se kommentaren)

- Her ser vi en type argumentasjon som sparker bort bena under kristendommen. Jeg tror at vi kan "takke" kunnskapsløftet-reformen som regjeringen har presset inn i grunnskolen for denne utviklingen. Ungdommen blir nemlig mer og mer kunnskapsrik - på feil måte. Konsekvensen er at flere blir unødvendig kritisk til kristendommen, advarer Sæle.

- Marita slår fast at Gud ikke finnes, før hun langt på vei understreker poenget sitt ved å kaste ut brannfakler om jomfru Maria og Maria Magdalena. I utgangspunktet ønsket jeg å slette denne kommentaren fra websidene våre, men før jeg kom så langt hadde ryktet spredd seg som en farsott på Bibelsenteret. Flere av våre medlemmer gråt åpenlyst og var veldig fortvilet.

Morten Sæle forteller at alle lurte på om dette virkelig var sant. Har Marita fra Særp en kunnskap om Jesus sitt forhold til Maria Magdalena som ikke vi kjente til? Men etter noen timer, så kunne pastoren slå fast at ingen av kildene til Bibelen forteller at Jesus var kjæreste med Magdalena, eller at jomfru Maria var prostituert. Så dette var heldigvis bare en tullepåstand.

En annen kommentar kom fra en som kaller seg Rebbe. Han skriver at Tokio Hotel er verdens beste band, før han kommer med følgende påstand:

”Paven er HOMO!!!!!!!!” (Se kommentaren)

Dette er en sterk påstand! Selv om vi i Svevende Ord er protestanter, og er meget kritisk til den katolske kirke, så blir vi forskrekket når åndelige ledere blir anklaget for å være homoseksuelle. Det ville vært uholdbart om det skulle vise seg at denne påstanden var riktig. Morten Sæle kastet seg sporenstreks over telefonen, og kontaktet den katolske kirke for å høre om Paven virkelig er homo.

- Jeg ringte informasjonslederen i Katolsk Informasjonstjeneste. Hun var også forskrekket over denne avsløringen. Men hun avviste på det sterkeste at Paven er blitt homoseksuell. Men hun ville naturligvis også for sikkerhets skyld dobbelsjekke dette med hovekontoret i Roma. Og i løpet av kort tid, kunne den katolske informasjonslederen bekrefte at denne påstanden var tatt rett ut av løse luften. Gud være lovet, roper Morten Sæle før han i takknemlighet også kaster seg ned på gulvet og taler litt i tunger.

Morten Sæle mener at alle som tror på Jesus må være mer forberedt på angrep mot kristendommen i tiden fremover.

- Bibelen forteller om at det i endetiden vil være mange som spotter Jesus og som utgir seg for å være profeter, fortsetter Sæle når han er ferdig på gulvet. - Mange av ungdommene som kommenterte Tokio Hotel-saken, mener tydeligvis at de kan lire fra seg kritiske påstander uten at dette får konsekvenser for dem.

Sæle vil personlig sjekke alle kommentarene vi får på nettsidene. I tilfeller hvor man åpenbart har uttalt seg uten å ha belegg for sine påstander, med den hensikt å sverte kristendommen, vil han gå til politianmeldelse.

- Norge er fremdeles et kristent land, og vi kristne kan ikke finne oss i å bli trakassert med løgn og falske påstander, fastslår Sæle.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Kristendommen får på pukkelen av ungdommen:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com