Hvorfor?
Advarer mot Tokio Hotel!

Det herjer en pest blant tenåringene på Svevende Ord sin Bibelskole. Igjen har Satan festet grepet på ungdommene i menigheten. Nå gjelder det å begrense skadene før enda flere barn blir fanget i den kulturelle kloakken som blir representert av band som My Chemical Romance og Tokio Hotel.Jenten som synger i Tokio Hotel (nr. 2 fra høyre) er ikke er godt forbilde for andre jenter!

Mange foreldre har kontaktet menighetsledelsen til Svevende Ord. De er sinte over at lærerne ikke har slått ned på ungdommer som er trofaste tilhengere av det tyske heavy metalbandet Tokio Hotel. Men nå er menigheten i beredskap!

- Det er ikke bare Tokio Hotel som nå er i fokus. Vi er i full alarmberedskap, forteller ungdomspastor Morten Sæle sier til Herregud.com.
-Etter å ha konfiskert alle mp3-spillerne på skolen, ser vi at det amerikanske bandet "My Chemical Romance" også har høy status blant noen av ungdommene våre.

Sæle mener at han kan se en klar fellesnevner når det gjelder ungdommer som hører på My Chemical Romance og Tokio Hotel.
- De har ofte langt hår som henger ned i øynene! Og etter å ha forsket litt på det, så skjønner jeg nå at dette er fordi disse menneskene ikke ønsker å se verden som den er. Det er nemlig en klar sammenheng mellom musikksmak og i hvor stor grad man stiller kritiske spørsmål i undervisningen. Vi ser nok at det også er disse ungdommene som er mer tilbøyelig til å tvile på at Gud skapte jorden for 6000 år siden. Noen av dem har også gitt uttrykk for at de kan akseptere både homofili og forhold mellom ugifte.

Etter det Herregud.com erfarer, så er fans av My Chemical Romance og Tokio Hotel opptatt av «dypere spørsmål». De snakker gjerne om eksistens og kjærlighet. Men de er likevel ikke i stand til å forstå noen av disse begrepene, siden de i hovedsak lever i en følelsesfattig latmannstilværelse med fokus på innbilt smerte – og med et begrep om kjærlighet som ikke er innenfor ekteskapets trygge rammer.

- Grupper som My Chemical Romance og Tokio Hotel har et budskap som sier at man ikke trenger å ta ansvar, forteller Sæle som har brukt mye tid på å studere rockekulturen.
- Hvis du har problemer i livet, så er det alltid NOEN ANDRE sin feil! Hvis du er forelsket i noen, og de ikke er forelsket i deg, så forteller My Chemical Romance at det er greit å enten drepe dem, eller å true med å drepe deg selv.
- ”Samfunnets regler gjelder ikke for oss”, er nok en vanlig holdning blant tilhengerne av disse bandene. Og slik kan vi ikke ha det, fastslår ungdomspastoren.

Morten Sæle lover at menigheten, i samarbeid med foreldrene lover å skjerpe kontrollen med hva man tillater ungdommene å høre på.
- I utgangspunktet er det foreldrene som har ansvaret, men samtidig så har foreldrene forpliktet seg til å følge de reglene som gjelder i menigheten. Han understreker at det ikke er snakk om sensur, men kun sunn fornuft.
- Før hadde vi kontroller hjemme hos medlemmene, og konfiskerte bøker og plater som ikke hører hjemme i et normalt hjem. Jeg synes det er dumt om vi må gå tilbake til dette. Men da må foreldrene begynne å ta ansvar!

Herregud.com vil oppfordre alle som hører på My Chemical Romance og Tokio Hotel, til å slutte å la seg forblinde av rusen som den selvopptatte apatien fører til. Dere kan ikke lengre tenke at samfunnets regler ikke gjelder for dere. Våkn opp!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:

Vi har allerede fått mer enn 800 tilbakemeldinger som påpeker at vokalisten i Tokio Hotel ikke er en jente. Du trenger altså ikke å skrive noe om dette i din kommentar.
Vi kommer til å forandre teksten i løpet av de nærmeste dekadene, så fort vi får ordnet opp i våre konseptuelle metaproblem.

Vennlig hilsen
Redax - Herregud.com

Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Advarer mot Tokio Hotel!:

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com