Hvorfor?
Papegøyeprotest mot dødssyndene

I protest mot Christopher Schau og De syv dødssynder, går noen av våre medlemmer til svært kreative tiltak. Som for eksempel å trene en papagøye til å så noen sannhetens ord om dette onde TV-programmet.Geir Olsen viser stolt fram sin snakkende papegøye. Men det var før papegøyen begynte å anklage Olsen for pedofili.

Geir Olsen er lærer på Svevende Ord sin barneskole. I sommer kjøpte han en papegøye, som heter Finn Magnus. Denne har han trent opp til å snakke, og nå håper Geir Olsen at fuglen skal få lov å være med å spre Jesus sitt syn på Christoper Shcau.

- Det tar tid. Men jeg ser allerede resultatet. Ut på sensommeren hadde jeg klart å lære den å si "Finn Magnus vil ha kjeks" og mer kristne ting som "Jesus elsker deg". Men nå vil jeg at den skal si "Boikott annonsørene rundt De syv dødssyndene på TV 2", sier Geir Olsen alvorlig.

- Boikott annonsørene rundt De syv dødssyndene på TV 2, gjentar Olsen med klar stemme til papagøyen. - B O I K O T T - D Ø D S S Y N D E N E !!!

- Jesus vil ha kjeks, squaaaack!, svarer papegøyen.

- Jeg er mildt sagt skuffet, sukker den skuffede papegøye-eieren.

- I det minste håpet jeg at Finn Magnus skulle klare å si "Boikott Pepsi Max", men nå er jeg i ferd med å gi opp, sier læreren mens han rister på hodet.
- Min drøm var at vi kunne ha en papegøye i hvert klasserom - og kanskje andre steder på Bibelsenteret. Disse kan repetere budskapet vi ønsker å formidle. Barn elsker jo dyr. Og når en papegøye sier ting, så synes barna det er morsomt. Med repetisjon vil budskapet låse seg fast i barnas underbevisshet. Aller helst burde vi fått papaegøyene til å snakke baklengs, for vi vet jo at baklengsmaskeringen er mye mer effektivt enn vanlig tale, understreker Olsen som tydeligvis har spesialisert seg på kristen pedagogikk.

Etter noen timer uten spesielt oppvakte setninger fra Finn Magnus, måtte vi desverre si farvell til Geir Olsen. Men i det vi var på vei ut døren, hørte vi et vakkert utbrudd fra stuen.

- Boikott! Squaaack!, hørte vi det gjalle mellom veggene. Og som om ikke det var nok, nå hadde Finn Magnus virkelig blitt engasjert. Papegøyen Finn Magnus flakset med vingene og bruste med fjæra. Det var tydelig at den nå hadde fått luft under vingene.
- "Boikott Tele 2, Boikott Pepsi Max.", skrek den og skallet hodet mot speilet sitt. Og det virket ikke som om den hadde tenkt å stoppe. Vi ble alle så glade at vi danset i ring rundt buret, mens vi ropte i tunger og foretok en spontan kollekt.

Da vi ringte til Geir Olsen etter noen dager, for å høre hvordan det gikk med Finn Magnus, var det en svært sliten mann som svarte telefonen.

- Nå holder den pokkers papegøyen aldri kjeft. Jeg har fått nok, sukket Olsen. - Den har skreket om boikott i flere dager nå. Skal den aldri slutte, spurte han fortvilet, mens vi kunne høre Finn Magnus i bakgrunnen.

- "Boikot, squaaaaack. Squaaaack dette er pedofili", kunne vi med forferdelse høre fra den forrykte fuglen.

- Jeg hadde planer om å ta den med på skolen, men nå har den begynnt å anklage meg for å være pedofil også. Dette går ikke, jeg tror jeg må levere den tilbake til dyrebutikken, sukket den fortvilte læreren.

Vi kan nok konstatere at papegøyer ikke er så gunstig å bruke når man skal spre det gode budskap. Men vi vil fortsette å be for Geir Olsen og Finn Magnus. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Papegøyeprotest mot dødssyndene:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com