Hvorfor?
KRISTNE RASER MOT SCHAU-SENSUR

Mange kristne mener at det er dypt urettferdig at annonsører nå trekker seg fra TV 2 og programmet ”De syv dødssyndene”. Vi har gjort det samme som Schau i åresvis uten å få like mye oppmerksomhet, påstår en kjent pastor.


Et godt forsøk å sette fokus på synd, men likevel faller Schau i gjennom, sammenlignet med hva vi kristne har gjort!

Pastor Bjarte Sæle i Svevende Ord reagerer sterkt på at annonsører som Coca-Cola og Expert ikke vil assosieres med Kristopher Schaus program om synd.
- Det er for så vidt prisverdig at han setter synd på dagsorden, men vi kristne har tross alt dyrket de syv dødssyndene i mange år, og det i enda større omfang enn Schau. Men Coca Cola og Expert har aldri løftet så mye som et øyebryn, påpeker pastoren til Herregud.com.

- Hvorfor er det så viktig for dem å boikotte nå plutselig? Hvorfor dette knefallet for Schau?, undrer Sæle. - Er det bare fordi at han er en kjendis? Han har uansett ikke klart å gjøre en brøkdel av det vi har holdt på med i åresvis.

Sæle mener bestemt at kristne har vært mye grundigere enn Schau.

- Jeg vil trekke frem våre katolske kollegaer som har utført oralsex på den ene generasjonen smågutter etter den andre. Og glem ikke pastoren i Knutby som hadde sex med mange av de unge kvinnene i menigheten, før han til slutt tok livet av både sin kone og en av elskerinnene sine. Vi har forstandere og pastorer over hele verden, som jevnlig blir tatt på fersken med mindreårige. Våre kreative venner i Jonestown tok livet av hele menigheten, og våre katolske brødre i Afrika har klart å lure millioner av mennesker til å tro at kondomer er infiserte med Aids og at de heller ikke hjelper mot uønsket graviditet eller kjønnssykdommer. Hundretusenvis av mennesker er døde eller syke på grunn av dette, men får vi noen reaksjon fra Canal Digital eller Expert? Neida. TV-stasjoner eller aviser som skriver om disse tingene, blir aldri boikottet av disse selskapene. Da er det greit nok, liksom.

- Og tror Coca Cola og Disney at vi har loppet våre medlemmer for penger bare for moro skyld alle disse årene? Er det ikke nok at vi har både kollekt, tiende, avtalegiro og telefonnumre som koster 20 kroner minuttet? Hva mer forlanger egentlig disse firmaene av grådighet, før det blir aktuelt med boikott?

Herregud.com krever nå i likhet med Sæle at de aktuelle firmaene tar ansvar. De må jo kunne anerkjenne oss som virkelig har strukket oss langt når det gjelder å teste de syv dødssyndene. Her har vi kristne faktisk anstrengt oss ganske mye, og så kommer en såkalt ”komiker” og tar hele æren. Dette er typisk for vårt ateistiske samfunn. Kristne blir ignorert og latterliggjort. Nok er nok!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til KRISTNE RASER MOT SCHAU-SENSUR:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com