Hvorfor?
Gutt skadet etter vennskapelige foreldreråd

Før helgen ble en 13 år gammel gutt tatt i mot på akuttavdelingen på Svevende Ord sykeshuset i Bergen. Ungen ble tidligere på kvelden observert nynnende på M2M sin djevelske melodi Don`t say you love me, og foreldrene til gutten har sagt at de måtte utføre demonutdrivelse for å få barnet vekk fra Satan og tilbake til Jesus. De fysiske skadene som ble påført gutten, er selvsagt ubetydelige i forhold til de sårene som popmusikk har satt på ungdommens sinn.

Armbrudd, blåmerker over hele kroppen og mild hjernerystelse er en liten pris å betale når man vil slippe unna de lange fingrene til Satan og hans medhjelpere, denne gang manifestert gjennom de unge, men livsfarlige heksene i M2M. Vi har tidligere hengt opp meldinger på skolen vår og på menighetssenteret, om at vi vil slå hardt ned på alle kulturelle avvik. M2M og andre jenteband er ikke annet enn djevelens skjøger som lærer våre barn å onanere og som oppfordrer dem til å utføre andre typer former for syke seksuelle samkvem. Gutten som er elev ved ungdomsskolen vår, har den siste tiden vært både distansert og ukonsentrert. Han har ikke klart å fokusere verken på skolearbeidet eller på Jesus. Gudrun Knauzer, som er guttens lærer, har tidligere også rapportert at gutten er svært glad i verdslig popmusikk, spesielt i okkulte jentegrupper som Spice Girls, B`Witched, og nå M2M. Han har tidligere blitt straffet med husarrest, systematiske ørefiker, og ingen kvelds før sengetid, men nå er det ingen tvil om at hardere midler måtte til dersom sannheten skal seire.

Guttens foreldre, som ønsker å være anonyme, har selvsagt vært i gjennom Svevende Ord sitt omfattende foreldrekurs: Den Affliktiv-Bibelske Barneoppdragelse (DABB). Her lærer skikkelige foreldre å være observant for alle de farer som truer våre barns kristne verdier, og hvordan man best kan fysisk straffe sine barn dersom de tar sine første skritt på den satanistiske sti. Eller som vi pleier å si på kurset: Gi barnet en dabb, før Satan gir skabb!. Vi opplever jo stadig at Satan tar bolig i våre unge, og da må vi be til Gud om at han må gi oss styrke til å i Jesu navn rise kristendommen inn i dem.

På oppfordring fra flere foreldre vil vi arrangere et nytt DABB-kurs som begynner neste måned. Dette er omfattende program for spedbarnsforeldre, som ønsker begynne så tidlig som mulig å lære sine barn at Satans stygge sti ikke er den rette veien å gå. Noen av emnene som vil bli tatt opp på kurset er følgende:

    ·Narresmokk: Uskyldig trøst eller opplæring i oralsex?
    ·Hvordan oppdage sataniske besvergelser i spedbarnsgråt.
    ·Hvordan straffe spedbarn som søker mot djevelen
    ·Incest: Bør unngås, men er tross alt mer akseptabelt enn homofili.
Kurset varer i 20 timer fordelt over fem ukedager. Vi har som vanlig fått leie noen barn av de tamilske rengjøringsassistentene som jobber på Bibelsenteret. Disse vil bli brukt som prøvedukker for demonutdrivelse og for fysisk avstraffing som ikke setter blåmerker. Husk at øvelse gjør mester! Kursavgiften er 7.500 kroner, og dette inkluderer kursmateriell, førstehjelpsutstyr (mot såre knoker og muskelslitasje), vafler og leskende forfriskninger. For påmelding, ta kontakt med David Samson på kurskontoret i 2. etasje på Bibelsenteret.

Til slutt vil vi nevne at den kjedelige saken med familien Holen har fått en lykkelig løsning. Det har ikke gått mer enn noen uker siden den sjokkerende nyheten om Kristian Holen og hans foreldre slo ned som en bombe her i menigheten. Det er med stolthet vi nå kan opplyse at familien endelig har tatt til fornuft og solgt sin bolig til Svevende Ord, og at de har flyttet vekk fra området vårt. Vi vil takke alle dere gode kristne som har ringt familien Holen 24 timer i døgnet for å legge press på dem. Kristian Holen fikk også oppleve den rettferdige vrede i skolegården, og vi må nok gi store deler av æren til Kristians medelever som har vært eksemplariske kristne tenåringer i denne saken. Det var tydelig fra første dag, at Kristian ikke var velkommen i venneflokken, etter de pinlige avsløringene. Denne saken viser at når vi står sammen, er det ikke vanskelig å fjerne de svarte lammene, som kommer til å brenne i all evighet i helvete, og som derfor ikke kan være medlemmer av vår velsignede flokk. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Gutt skadet etter vennskapelige foreldreråd:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com