Hvorfor?
Amputerte ungdommer nekter å godta offerstempel

Etter at mange bloggere videreformidlet at ungdom hos Svevende Ord frivillig har amputert armer for å unngå synd, har det vært en storm av henvendelser fra sinte mennesker som tydeligvis ikke tar Bibelen på alvor.- Vi har alle gjort dette frivillig, mest for å vise andre at det er mulig å leve et syndefritt liv, fortalte disse flotte ungdommene til Herregud.com

Det kan virke som om hele Norge nå tror at alle ungdommene på Svevende Ord Bibelsenter får sine armer kappet av. Dette er i så fall feilaktige rykter som ikke har noe med virkeligheten å gjøre, forteller ungdomsleder Rakel O. Kristianslund. Hun sier at hun er sjokkert over uvitenheten og at anklagene om at det skjer ufrivillige amputasjoner på Bibelsenteret.

- Først og fremst vil jeg fastslå at ordet amputasjon høres helt forferdelig ut. Derfor foretrekker vi å kalle det kroppsjusteringer, forteller Kristianslund, som også understreker at alle operasjoner skjer frivillig.
- Dette er en storm i et vannglasss. Her tvinges ingen! En står fritt til å bestemme selv. Ungdommer under 18 år må dessuten ha tillatelse fra foreldre eller foresatte. I nødstilfeller kan også ungdomspastoren godkjenne justering av legemet, men dette har kun skjedd i mindre enn 10 tilfeller.

Akkurat som Def Leppard
Flere ungdommer som frivillig har skaffet seg avtagbare proteser, ønsker nå også å fortelle at de ikke angrer på det de har gjort. Erling Knausdal (18) hadde mange samtaler med sine foreldre før han bestemte seg.

- Mor og far var selvsagt bekymret over at jeg var kommet i tenårene. De visste at det var sannsynlig at jeg ville få problemer med å la være å onanere. De la frem noen protesekataloger på rommet mitt, og da jeg senere spurte dem om dette, sa de at de var glad for at jeg selv tok opp dette temaet. De ville aldri presset meg, men vi snakket mye om at Bibelen forteller at det er bedre å hogge av seg sin høyre hånd, enn å gå til evig fortapelse. Da jeg fremdeles tvilte litt, fortalte min far at trommeslageren i Def Leppard har gjort akkurat den samme operasjonen, og jeg har jo alltid likt dette bandet!, smiler den fornøyde tenåringen mens han viser hvor lett det er å ta av og på protesen.

- Men er du et offer? Føler du nå at du har blitt presset til å gjøre et drastisk inngrep som aldri kan reverseres?
- Hahaha, det er det dummeste jeg har hørt, ler Knausdal hjertelig, før han blir alvorlig og fortsetter. - Hvis jeg ønsker hånden tilbake, er det jo bare å be til Gud.

Ungdomsleder Kristianslund er også rystet over at folk er negative til denne type kirurgiske justeringer.
- Mange har ringt til oss og påstår at det vi driver med er å sammenligne med kjønnslemlestelse og at det er sykt. Men er det noen som ringer til klinikker som setter silikon i kvinners bryst? Er det noen av dem som ringer og truer de ansatte på sykehus som utfører fosterdrap? Om noen liksom er "sjokkerte" når vi velger å leve i pakt med Bibelen, så forteller dette mer om det moralske forfallet i Norge, påstår ungdomslederen.

Les mer:

 • Onani - Galskapen kan stoppes! Les om Morten Sæle som har amputert høyre hånd og høyre øye

 • Er amputasjon vranglære? Følg diskusjonen på Herregud.com sitt forum.


  Skriv kommentarer til denne saken:
  Navn:
  Sted:
  Din kommentar:

  Skriv inn nummeret til høyre: 10020


  NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
  Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
  Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
  Kommentarer til Amputerte ungdommer nekter å godta offerstempel:

 • Kategori: sex og samliv
  Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com