Hvorfor?
Anti-Onani-skolen

Onani er en sykdom. Med fremveksten av internett har dette også blitt et økende internasjonalt problem, som vi i Svevende Ord tar svært alvorlig. Men denne syke handlingen kan og må bekjempes!

Dette er første del av Svevende Ords ANTI-ONANI-SKOLE:

BRUK BØNNENS MAKT!
Hvis du merker et ønske om seksuell tifredsstillelse, må du rope "Stopp!!!", så høyt du kan til de grisete tankene i hodet ditt. Syng en salme eller sitér deler fra Bibelen, gjerne fra noen av de mer dramatiske delene av "Johannes' Åpenbaring".

SETT DEG MÅL!
Lag en anti-onani-kalender. Hvis du masturberer, farger du den dagen svart. Målet ditt er å ha ingen svarte dager! Kalenderen vil bli en svært synlig målestokk på dine svakheter. Se lenge på kalenderen dersom du blir fristet til å legge til en svart dag. Si til deg selv om igjen og om igjen: "Gud hater onani! Gud hater onanister! Gud hater meg! Gud hater onani, ..., osv, osv."
Etabler et belønningssystem. Hver gang du klarer å oppnå et mål, som for eksempel 2 dager uten onani, kan du gi deg selv 10 kroner. Disse pengene kan du bruke på noe gøy!

BRUK FYSISKE BEGRENSNINGER!
Sov påkledd med mange lag klær. Disse vil være vanskelig å ta av i halv-søvne, og du risikerer dermed ikke noen ubevist klatting på kjønnsorganene dine.
Når fristelsen er stor: Hold fast på Bibelen med begge hender. Tving deg selv til å tviholde på den, helt til du mister kraften i begge hendene. Dette vil være med å eliminiere faremomentet.
I kritiske situasjoner kan det også være nødvendig å binde den farlige hånden fast til sengekanten.

TA KONTROLL OVER DINE EGNE FØLELSER!
Aversjonstrening kan være en god løsning. Bruk lang tid til å lære deg å assosiere onani med andre svært frastøtende ting. For eksempel kan dette være å ligge i et badekar fullt med levende makk. Lær å se på din egen penis som en ekkel makk. Er du en kvinne kan du forestille deg at du har makk og lignende oppi kjønnsorganet ditt. Denne metoden er kjent for å være meget effektiv i vår menighet!

Vær utadvendt og vennlig!
Tving deg selv til å være med andre mennesker. Gå ut blant folk, smil til dem, gjør gode gjerninger og vær en god kristen. MEN: Treffer du noen mennesker som får fram onanisten i deg, må du løpe hjem og legge deg i fosterstilling under iskaldt vann i dusjen. Ikke gå ut av dusjen før du ikke lengre kan kjenne kulden fra vannet.

LYKKE TIL!
HUSK AT GUD HATER ONANISTER!!!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Anti-Onani-skolen:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com