Hvorfor?
Psykiatri kan ikke hjelpe homofile

Det finnes mange løsninger mot homofili, men når man anbefaler psykiatrisk behandling viser man manglende respekt mot både homofile og de kirurger som med suksess har kurert homofili i mange generasjoner.- Da min mor ble interessert i aromaterapi og healing, bli vi bekymret, forteller Svein Nielsen. På dette bildet feirer han og moren ettårsdagen for det kirurgiske hjerneinngrepet som hindret henne å bli homoseksuell. Laila ville i egentlig ikke la seg operere, men har i ettertid ikke klaget en eneste gang. Pris Herren!

Svevende Ord Bibelsenter reagerer med avsky mot Biskop Kvarme som anbefaler homofile å søke psykiatrisk hjelp for å reorientere sin seksuelle legning. Han har tydeligvis en tiltro til psykiatrien som vi ellers kun finner blant hardbarkede ateister.

Det er en kjennsgjerning at såkallte psykologer og psykiatrikere ikke er annet enn kvakksalvere, som tror at de kan utføre jobben til predikanter og pastorer. Men det er bare folk om brenner for Jesus som kan helbrede psykisk lidende, nettopp ved hjelp av kjærligheten som Bibelen forteller om. Med mindre behandlingen i hovedsak innebærer tungetale, profetier og kollekt, frarøver disse sjarlatanene i psykiatrien de homofile muligheten til å bli friske!

Allerede på 1800-tallet ble det bevist at enkle kirurgiske inngrep på hjernen, effektivt kurerer homofili og andre psykiske lidelser. På den tiden fjernet man deler av hjernen ved å stikke et instrument opp gjennom nesen. Men i den moderne kirurgien har man metoder som er mye mer presise og effektive. Ja, selv ateister har blitt kurert på denne måten.

Svevende Ord har lenge arrangert vellykkede helbredelser av homofile. Som oftest går vi kun over til medisinske løsninger, etter at den homofile har avslått å bli normal, selv om kristne familiemedlemmer har forsøkt med både forbønn og ekstraordinær kollekt.

Men selv om den homofile kan nekte å ta i mot Jesus og avvise alt som heter sunn fornuft, er det lite den homofile kan gjøre når vi har lurt beroligende midler i maten til vedkommende. Når man så våkner av narkosen noen timer senere, har kvalifiserte leger operert bort den delen av hjernen hvor vi har grunn til å tro den homofile ”legningen” har sitt senter.

En annen fordel med å ta denne operasjonen er at folk som tidligere var både homofile og generelt vanskelige å ha med å gjøre, etter en operasjon ikke bare er heterofile, men også snille og greie mennesker, som setter pris på de enkle tingene i livet. Som mat, søvn og regelmessig skift av bleier.

Svevende Ord Bibelsenter arrangerer flere informasjonsmøter om denne behandlingen utover våren. Kontakt resepsjonen på Bibelsenteret for påmelding og tips til hvordan man kan holde den homofile i ro, inntil våre kirurger kan sette i gang en eventuell operasjon. Bortsett fra Jesus er det ingen som kan vise til bedre resultater på reorientering av homofile enn våre profesjonelle og kristne kirurger. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Psykiatri kan ikke hjelpe homofile:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com