Hvorfor?
Jesu tilbakekomst endte i flammer

Sist helg ble kristne mennesker over hele verden rykket opp i luften, da Gud endelig sendte Jesus tilbake til jorden for å dømme levende og døde. Uheldigvis måtte hele Dommedag avlyses da Jesus og englehæren feilberegnet innflygningsvinkelen gjennom atmosfæren.Jesus ble raskt omgitt av et flammehav, da han stupte med alt for bratt vinkel inn i atmosfæren. Bildet er tatt av Ystebø, gjennom stjernekikkerten han brukte da han fulgte dramaet.

- Jeg har fulgt med i stjernekikkerten i mer enn 15 år, forteller Bjartmar Ystebø. Han er en av de mange hobbyastronomene som Svevende Ord har engasjert til å overvåke verdensrommet. Fredag kveld la Ystebø merke til en rekke uidentifiserte objekter som samlet seg over atmosfæren, og forstod raskt at noe var på ferde. Like etter tikket det også inn meldinger fra de andre utkikkspostene våre. De sa alle at noe var i ferd med å skje på himmelrommet over Nordsjøen. Det gikk raskt opp for oss at Tilbakekomsten var i gang, og da kunne vi alle juble over at ateistene endelig skulle få erfare at de hele tiden tok skammelig feil. Nå var det for sent å redde seg fra den fortjente fortapelsen som venter dem.

- I strålegland suste Jesus og englehæren ned mot jorden, men plutselig ble hele følget slynget tilbake i verdensrommet!, forteller en forskrekket Ystebø.
- Etter en stund prøvde de på nytt, men også den gangen spratt Jesus og englene ukontrollert ut fra toppen på atmosfæren. Vinkelen som Jesus hadde brukt under innflygningen fra verdensrommet var nemlig altfor flat, noe som gjorde at de ikke klarte å trenge inn i atmosfæren. Etter noen mislykkede forsøk, var det tydelig at Jesus konfererte med et par av englene sine. De ble enige om å prøve en brattere innflygningsvinkel. Dette gjorde de uten å konsultere NASA eller noen andre med ingeniørutdannelse, og dermed var hele operasjonen dømt til å mislykkes.
Menneskesønnen suste rett inn i atmosfæren, men siden vinkelen var alt for bratt, gikk det bare sekunder før både Mannen fra Nasaret og hans englehær utgjorde en gigantisk, glødende ildkule som suste over himmelen. Noen minutter senere krasjet hele følget med et brak i Nordsjøen, vest av Ekofisk.

Like etter at Jesus styrtet i havet, fikk vi meldinger om kristne over hele verden som hadde blitt rykket opp i luften, akkurat slik Bibelen beskriver. Men opprykkingen kom ut av kontroll da Jesus ble oppslukt i flammer. Gud fikk heldigvis grepet inn og satt de fleste ned igjen på jorden, da det gikk opp for ham at operasjonene var kommet ut av kontroll. Men noen skal ha blitt hengende høyt oppe i luften, og det skal ha oppstått enkelte forstyrrelser for flytrafikken. Minst en person skal ha blitt påkjørt av et rutefly og noen kristne skal også ettersigende blitt løftet så høyt at de nå går i bane rundt jorden.

Etter det vi erfarer dro en lettere svidd og småskadet Jesus tilbake til Himmelen for å samle seg etter den dramatiske nedfarten. Verken Gud eller Jesus har kommet med offisiell beklagelse i ettertid, men en medarbeider som ønsker å være anonym forteller til Herregud.com at det vil bli satt ned en kvalitetskommisjon som skal sørge for at Jesu neste tilbakekomst vil skje i henhold til ønskede strategimålsettinger.
– Vi har lenge jobbet med en kvalitetshåndbok for Himmelen, og dette arbeidet vil nå bli intensivert. Mange mener at det er et rent Helvete å jobbe med slike ting, men siden Djevelen jo er i detaljene, har vi leid inn en prosjektleder fra "down under", siden de beste konsulentene naturligvis ikke havner hos oss likevel, sier vår anonyme kilde.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18422


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jesu tilbakekomst endte i flammer:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com