Hvorfor?
Sikkerhetsmur mot galne naboer

På grunn av ubetydelige skader som har skjedd på naboeiendommen til Svevende Ord har vi mottatt klager og trusler om politianmeldelser. Derfor har menigheten nå startet arbeidet med å sette opp et sikkerhetsgjerde som beskytter våre parkeringsinteresser og sikkerheten til våre medlemmer.Første del av sikkerhetsgjerdet er allerede på plass!

>Bilforhandleren som ligger tett ved Svevende Ord sitt bibelsenter har i mange år klaget over at våre medlemmer benytter seg av hans eiendom når det ikke er ledige parkeringplasser hos oss. I tillegg har klagingen gått over i hysteri etter at noen av våre ungdommer har vært uheldig å komme til å skade biler og vinduer, i forbindelse med våre rusfrie ungdomsarrangement. Vi har helt siden vi etablerte oss i denne bydelen ønsket å overta eiendommen til bilforhandleren. Han har mottatt flere oppfordringer om å bli med i menigheten. Men når han åpenbart håner både Gud og oss som er Hans utvalgte , så er det ikke noe annet å forvente et visst frustrasjonsnivå fra enkelte av våre medlemmers side.Den røde linjen viser hvordan det framtidige sikkerhetsgjerdet vil beskytte våre medlemmer. De røde firkantene representerer vakttårnene som skal hindre spredning av uønsket ateistisk aktivitet på vår eiendom.

For å ivareta sikkerheten til våre medlemmer har den åndelige eliten i Svevende Ord besluttet å bygge en mur som skal hindre den ateistiske naboen å utgjøre en trussel mot oss. Siden vi framdeles har behov for å benytte oss av parkeringsplassene på hans eiendom, ser vi oss nødt til å bygge sikkerhetsgjerdet ørlite inn på denne eiendommen, som uansett før eller siden vil komme i våre hender. Jesus har opp til flere ganger gitt bønnesvar og fortalt at vi skal få lov å overta mesteparten av landområdene i bydelen vår. Og når dette er Guds vilje, ville det vært et hån uten sidestykke om vi hadde latt være å gjøre dette.

Pastor Flenevald Åten forteller til Herregud.com at menigheten ikke trenger å bekymre seg for de reaksjonene som har kommet fra kommunen.
- Bergen kommune har truet oss med dagbøter så lenge vi "okkuperer" naboeiendommens parkeringsplasser. I tillegg mener de at vi må fjerne brakkene som vi har satt opp på plenen utenfor vår eiendom, forteller Åten.
- Men vi ler av disse dagbøtene, for dette klarer vi fint å dekke inn ved ekstraordinære ungdomsarrangement, hvor det naturligvis er lett å få inn mye kollekt, smiler Åten med den kristne entusiasmen som vi alle beundrer.

- Muren blir bygget uansett, og parkeringsplassene vil fortsatt bli bevoktet av våre sikkerhetsvakter slik at disse ikke risikerer å bli brukt av noen andre før muren er ferdig. Eventuelle uvedkommende biler vil bli borttauet for eiers regning.

Selv om konflikten mellom menigheten og bilforhandleren kan virke fastlåst, så mener Åten at døren står åpen.
- Som kristne må vi gå foran som gode eksempler og være brobyggere på tvers av trosretninger og kulturer. Det er ikke vi som har vært den agressive parten i denne konflikten. Det er jo tross alt ikke vi som ikke ønsker å overta naboeiendommen, bedyrer Åten.
- Dersom naboen tar til fornuften og selger til oss for en symbolsk sum, så har Gud også lovet et han ikke vil straffe ham for hans tidligere synder i denne saken. For dersom han med sin munn bekjenner at Jesus er Herre, og i sitt hjerte tror at Gud oppreiste ham fra de døde, da skal han bli frelst. Med hjertet tror en til rettferdighet, og med munnen bekjenner en til frelse, avslutter Flenevald Åten, mens han beveget tørker en tåre bort fra øyenkroken.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 1826


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Sikkerhetsmur mot galne naboer:

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2020 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com