Hvorfor?
Ville pusse vinduer - led martyrdøden

Det med sorg vi melder at Kristine Valen (17) og Sveinung Grape (21) døde av skadene de pådro seg da de skulle vinne hjerter for Jesus i forrige uke. Selv om det er trist, er deres martyrdød en seier for Jesus.

Før helgen deltok flere titalls ungdommer i et prosjekt som skulle vise folk at det er skikkelig gøy å være kristen.
- Misjonsbefalingen stiller krav til at vi hele tiden forteller folk at det finnes en vei utenom fortapelsen, forteller en beveget Rakel Oholibama Kristianslund til Herregud.com, etter at hun hadde fått høre det triste budskapet.
- Derfor sendte vi ut våre barn og unge for å hjelpe folk med småting, som å vaske vinduer, plukke boss og hogge ved, fortsetter Kristianslund, som til tross for den tragiske ulykken vil karakterisere prosjektet som en ubetinget suksess.

- Vi har fått mye oppmerksomhet i pressen, vi har fått satt fokus på Jesus, og i tillegg har det allerede kommet inn mange bidrag til minnefondet som vi opprettet for Kristine og Sveinung.

Kristine og Sveinung var med i en gruppe som så gjerne ville gjerne vise hvor stor kjærlighet Jesus har til oss, ved å pusse skitne bilvinduer. Disse flotte ungdommene samlet seg på et busstopp i Fjøsangerveien i forbønn for at Gud skulle gi dem styrke, mot og ikke minst kraft til å vinne hjerter for Jesus.
- Da vi var ferdig med bønnen så var vi veldig glade og oppstemte, og vi gledet oss til å vitne om at Jesus tok på seg våre synder på Golgata, forteller Ingunn Glasvik (18) til Herregud.com.

Kristine og Sveinung ble grepet av Den Hellige Ånd, og derfor løp de ut i veien for å stoppe en bil som var på vei inn mot byen.
- "I Jesu navn, stopp og ta i mot Guds evige kjærlighet!", var det siste Sveinung fikk ropt da han og Kristine løp ut i veien, mimrer Glasvik. - De ønsket jo bare å vaske rutene på bilen som akkurat var kommet ut av rundkjøringen ved Krambua

- Personlig er jeg rystet over at sjåføren direkte neglisjerte at dette faktisk var ungdommer som kun var ute etter å fortelle om Jesus. Selv om fartsgrensen er 60 km/t så er det ikke ulovlig å ha et åpent sinn, påpeker Kristianslund som også var vitne til ulykken.

- Mannen ønsket heller ikke å høre om Jesus da han kom ut av bilen etter ulykken, noe som dessverre understreker hvilken forfatning landet vårt er i. Over hele verden blir mennesker drept for sin tro, og nå viser det seg altså at også i Norge må folk lide martyrdøden. Norge trenger Jesus mer enn noensinne, og vi er takknemlig over det motet som våre ungdommer demonstrerer nå i endetiden.

Selv om alle var rystet og sjokkert, viste ungdommene at de til tross for dette klarte å holde fokus på Jesus, som alltid må være hovedpersonen i alt vi foretar oss. De husket heldigvis å samle inn kollekt blant alle som var på ulykkesplassen. En kvinne ble faktisk interessert i å høre mer om menigheten vår, og hun gikk også med på å opprette et fast trekk på avtalegiro! Så vi kan alle være trygg på at Gud er skikkelig fornøyd med innsatsen vår, og at Kristine og Sveinung derfor ikke døde forgjeves. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 1826


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Ville pusse vinduer - led martyrdøden:

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2020 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com