Hvorfor?
Husk å oppgi skatte- og feriepengene

Det er flere av våre medlemmer som tror at de ikke skal betale tiende av feriepenger og av det de eventuelt får tilbake på skatten. Jesus ser alt, derfor bør man ikke forsøke seg på skitne triks, fastslår pastor Flenevald Åten til Herregud.com.

I august måned vil Svevende Ords kollektkontrollenhet sjekke kontoutskriftene til samtlige medlemmer, slik at vi kan hjelpe alle å huske å betale tiende av ferie- og skattepengene. I fjor ble det avdekket at flere unnlot å betale det som Jesus forventer av dem, noe som igjen førte til straffekollekt og utestengning fra Bibelmøter.

Greta Jordlund som leder kollektkontrollenhete, er sjokkert over at det framdeles finnes snyltere i menigheten. - Jeg reagerer med sorg og avsky når folk forsøker å lure seg selv på denne måten, forteller Jordlund til Herregud.com. - Selv etter at vi har fortalt alle våre medlmemmer om hvorfor det er viktig at alle betaler 10% av alle inntekter og gaver som de mottar, er det framdeles flere som ikke har Jesus i hjertet sitt. Jeg begynner å lure på om disse prøver å sabotere for resten av menigheten, forteller Jordlund.

- Dersom alle betaler tiende til menigheten vil Gud sette en stopper for alt som kan ødelegge vår økonomi, forteller Jordlund mens hun refererer til kapittel 3 i Malakias bok. - Vi kan derfor ikke akseptere at noen medlemmer slurver med dette. Ved å ikke betale, roper man høyt ut at man ikke stoler på Gud. Poenget med tienden er selvsagt ikke at menigheten skal tjene mye penger, men at vi som enkeltmennesker skal vise at vi vet at Gud tar vare på oss. Hvis du sier at du ikke har råd til å betale tiende, sier du samtidig at du ikke stoler på at Gud er i stand til å forsørge deg. Dette er et grovt tillitsbrudd mot vår Himmelske Far.

Pastor Åten minner til slutt om at det skal betales 10% av bruttobeløpet. - Brutto tiende, gir brutto frelse. Folk som er interessert i netto frelse, kan holde seg til statskirken, avslutter Åten.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Husk å oppgi skatte- og feriepengene:

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com