Hvorfor?
Flott 17. mai-feiring for Svevende Ord

Vi har all grunn til å være stolte av innsatsen vår, mener pastor Johannessen etter at Svevende Ord også i år fikk vist bergenserne hvem som er de lykkeligste menneskene som finnes.Latter og smil har alltid vært en viktig del av menighetslivet hos Svevende Ord. På dette bildet ser vi barn og voksne som ler av evolusjonsteorien.

En uke etter 17. mai-feiringen begynner de fleste av våre medlemmer igjen å komme til hektene, og alle de som fikk belastningsskader i ansiktet er nå friskmeldt. Konstant og bred smiling i mer enn 8 timer setter sine spor, men pastor Bjarne Belsazar Johannessen er ikke i tvil om at mange ikke-troende vil bli lokket til menigheten vår, når de ser hvor lykkelige vi er.
- Jeg må le når jeg tenker på alle ateistene som er nødt å innrømme at kristne er mye gladere enn ikke-troende, forteller pastor Johannessen mens han ler hjertelig.
- Det er klart at det er anstrengende, spesielt for de minste å smile og le all den tiden vi er i sentrum på 17. mai, men når vi vet at dette beviser at Jesus døde for våre synder, så er det verdt det!

Selv om vi smilte enda mer enn i fjor, så var det ikke så mange som måtte ha behandling i etterkant av prosesjonen, forteller menighetsoverlege Fartein Sandgolt til Herregud.com
– Tidligere har vi måttet behandle rundt 20 personer som ikke tåler påkjenningen, og som enten låser fast kjeven, får ansiktskrampe eller som får andre belastningsskader i ansiktet. Den åndelige ledelsen i Svevende Ord bestemte derfor at de som måtte bryte i fjor ikke skulle få lov å gå i årets prosesjon. Det tok seg ikke bra ut da noen av de yngste fikk krampe i fjeset. Det var et tilbakeslag for både Jesus og for menigheten vår når disse måtte løpe gråtende inn bussen vår, hvor de kunne bli bedt for slik at smertene skulle forsvinne.

Menighetsoverlegen påpeker også at det er en tydelig sammenheng mellom ansiktskrampe og problemer med å ha et helhetlig fokus på synd og tilgivelse.
- Gang på gang ser vi at dette rammer de som ikke har gitt seg helt til Jesus, eller de som er kjent for å ikke gi rikelig under kollektene. Det er disse som ikke blir umiddelbart helbredet ved hjelp av bønn! Her er det også nødvendig med fysisk behandling, som nedkjøling og massasje. Hadde de stolt 100 % på Jesus, så ville den fysiske behandlingen vært 100 % unødvendig. Det har vi beviser for i Bibelen! Når vi i tillegg vet hva Jesus mener om massasje, så sier det seg selv at vi måtte ta våre forholdsregler foran årets 17. mai-tog.

I tillegg til at vi fikk luket ut potensielle bråkmakere som ikke ville tåle påkjenningen, varmet alle opp ansiktsmusklene før toget startet. Dermed var det kun tolv personer som fikk krampe, og kun fire yngre medlemmer som fikk alvorlig belastning i kjeven. Så enda en gang måtte ateistene innse at Svevende Ord er de gladeste menneskene i 17. mai-toget! Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Flott 17. mai-feiring for Svevende Ord :

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com