Hvorfor?
Onani - Galskapen kan stoppes!

Mange unge menn sliter med ereksjon utenfor ekteskapet, og i noen tilfeller fører dette til tvangshandlinger som onani og selvmord. For å bli et normalt menneske igjen, har Morten Sæle (24) valgt å la seg behandle slik Bibelen befaler.Morten Sæle er veldig fornøyd med den spesialkonstruerte kassen som han må stå inni når han deltar på bibelmøter på Svevende Ord. - Det er ubehagelig å stå oppreist med begge hendene fastbundet over lengre tid, men det viktigste er at jeg blir frisk, forteller Sæle.


Morten Sæle har vært medlem i Svevende Ord siden han ble frelst som 18-åring. Siden begynnelsen av tenårene har Morten vært en praktiserende onanist, og da han ble frelst trodde han at han skulle klare å slutte med dette. Så langt har verken bønn, tungetale eller kirurgi vist seg å hjelpe i kampen mot onanien. Sæle har valgt å være åpen med hensyn til disse psykiske problemene, selv om dette har ført til bekymring og sinte henvendelser fra andre medlemmer i menigheten.

Pastor Bjarne Belsazar Johannessen forteller at ledelsen vurderer situasjonen fortløpende, men at foreløpig det ikke er aktuelt å ekskludere Sæle fra Svevende Ord. - Sæle har fulgt Bibelens instruksjoner svært nøye, og vi tror at det kun er et spørsmål om tid før han klarer å legge disse problemene bak seg, forteller pastor Johannessen til Herregud.com.

- Alle i Svevende Ord kjenner til Matteus 5:29 hvor det står at om ens høyre øye lokker en til synd, så skal en rive det ut og kaste det fra seg, siterer Johannessen som understreker at man naturligvis ikke skal tolke dette verset bokstavelig.

- Det er veldig mange svake menn som lar seg friste av pornografi og som ser med vellyst på kvinner som de ikke er gift med. Jesus stiller seg naturligvis skeptisk til dette, men det ville vært helt absurd å forlange at disse skal rive av seg øynene slik Bibelen befaler. Vi har da tross alt medisinsk personale som kan sørge for at dette skjer på en renslig og smertefri måte. Vi lever jo ikke i middelalderen, ler Johannessen hjertelig.

- I fjor sommer fikk Sæle operert ut det høyre øyet, men i ettertid har legene våre lurt på om det kanskje var det venstre øyet som lokket til synd, siden de gode resultatene har uteblitt. Dersom han ikke klarer å stoppe med å stirre på de unge kvinnene i menigheten, vil ledelsen på sikt vurdere om Sæle må få satt inn et glassøye på venstresiden også, sier pastoren bekymret.

Til tross for sine psykiske problemer og flere år med motgang er Morten Sæle ved godt mot.
- Pris Herren! Jeg hadde en svært positiv opplevelse med Gud her for noen uker siden, forteller han entusiastisk. - Da jeg våknet etter en lur på sofaen, klarte jeg ikke å bevege min høyre arm, den var nemlig blitt helt nummen. Jeg ropte i takknemlighet ut til Jesus, og priste hans navn mens jeg flere ganger kastet meg i stuegulvet og talte i tunger. Å, hvilken glede vi har i Jesus! I mitt hjerte var jeg sikker på at Han hadde gjort det slik at jeg ikke lengre kunne ta meg selv på penis, roper Sæle beveget.

- Men det viste seg at jeg hadde lagt litt forkjært på sofaen, og at hånden bare hadde sovnet, fortsetter den unge mannen som beroliger alle med at denne skuffelsen ikke får ham til å tvile på at Gud vil hjelpe ham.

- Jeg er 100 % sikker på at dette var et tegn fra Gud om at han snart kommer til å paralysere eller amputere min hånd, slik at jeg ikke lengre kan onanere eller gjøre andre syke ting med den. Jeg har fått nok av gråtkvalt onani! Derfor kan jeg ikke miste troen på at Jesu nåde kan sette meg fri fra synden. Jeg vil gjerne ha flere kirurgiske inngrep av doktorer som tar Bibelen på alvor, men akkurat nå har jeg ikke råd til flere operasjoner, sukker Sæle før han igjen fortsetter sprudlende: - Men hvis ledelsen i menigheten anbefaler dette, så er jeg sikkert på at Gud kommer til å hjelpe meg økonomisk slik at jeg kan oppfylle min del av den planen som Han har for mitt liv.

I tiden som kommer vil det bli satt opp egne bøsser i kafeen på Bibelsenteret. Vi oppfordrer alle å gi penger til Morten Sæles neste operasjon. Etter at bøssegebyr, tiende og kollekt er trukket fra vil mer enn 30 % av disse pengene gå inn på en øremerket konto for dette formålet. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Onani - Galskapen kan stoppes!:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com