Hvorfor?
Bluesfestival? Nei takk!

Svevende Ord kommer denne våren til å protestere høyt og kraftig mot de mange musikkfestivalene som skal arrangeres i Bergen. Spesielt negative er vi til den såkalte Ole Bluesfestivalen. Blues er en musikkform som bygger på sex, anarki og opprør mot autoriteter, derfor vil vi på vegne av Jesus rope et varsku mot denne onde musikken.Svevende Ord har allerede gjennomført flere protestaksjoner mot både Ole Bluesfestivalen og jentebandet Ephemera.


Mange bergensere planlegger å kjøpe billetter til bluesfestivalen som skal arrangeres i mai. Derfor skal Svevende Ord gjennom protestaksjoner over hele byen, påpeke at den som hører på blues, gjør noe som er en vederstyggelighet i Guds øyne.

Den onde hedningen Robert Plant, tidligere frontfigur i heavymetalbandet Deep Purple, er en av dem som skal opptre på festivalen. Plant er kjent for å ha skrevet Stairway to heaven, en av de mest okkulte sangene som noensinne er laget. Det er en kjensgjerning at denne sangen inneholder en rekke skjulte satanistiske beskjeder. Når Robert Plant også står bak sataniske låter som Child in times, Smoke on water og Paranoid, står det for oss som en gåte at myndighetene tillater denne mannen å komme inn i landet.

Svevende Ords pastor Bjarne Belsazar Johannessen har brukt mange år på å studere musikkhistorien, for å prøve å forstå hva som ligger bak galskapen. Johannessen er en av dem som har mest kunnskap om musikk i Norge i dag, og han advarer om at man som kristen må huske at blues i seg selv er veldig opprørsk.

-Rytmene er veldig primitive, noe som er lett å forstå siden bluesen har sine røtter i opprøret og motstanden som svarte bomullsplukkere gjorde mot sine kristne autoriteter, i Amerika for mer enn 200 år siden, forteller Johannessen.

-Allerede på den tiden kunne man se tydelig at folk som hører på blues og rock ikke har respekt for lover og regler. Det er påfallende, at i likhet med de sorte slavene har alle rockemusikere et inderlig hat mot de kristne verdier. Det som er sjokkerende er at de aller fleste bluesmusikere er klar over dette elementet av opprør, men likevel tar de ikke avstand fra autoritetsforakten som ligger som et fundament i blues og annen rockemusikk. Man kan trygt slå fast at det går en direkte linje fra negrenes slaveopprør til Saddam Hussains terrornettverk, via rockeartister som Chuck Berry, Deep Purple, Sex Pistols og Lincoln Park, påpeker Johannessen som synes at det er sjokkerende voksne mennesker kan godta at ondskapen får fortsette uten stans.

Syngende skjøger
Ledelsen i Svevende Ord reagerer spesielt med sjokk og forferdelse på at jentegruppen Ephemera skal delta på festivalen. - Ephemera betyr døgnflue, og vi vet at døgnfluen er et insekt som bruker sitt korte liv på å finne en seksualpartner å pare seg med. Da sier det seg selv at disse jentene ser det som sin viktigste oppgave å oppfordre alle å leve et liv i seksuelle utskeielser, helt til man dør. Det er vanskelig for meg som ansvarlig, voksen og ikke minst kristen person å godta dette, sier Johannessen forferdet. -Dessuten synes jeg ikke noe om kvinner som spiller rockemusikk, fortsetter Johannessen mens han slår hånden i bordet. -Det er bevist at rock reduserer forplantningsevnen hos kvinner. Jeg er temmelig sikker på at det finnes en rekke vitenskapelige undersøkelser som vil bekrefte dette.

Svevende Ord oppfordrer alle normale mennesker å be Herren gripe inn og få stoppet Ole Bluesfestivalen og alle andre rockekonserter som skal arrangeres i Bergen denne sommeren. Pastor Johannessen har garantert at Jesus kommer tilbake innen utgangen av august i år, så derfor må vi prøve å fortelle flest mulig om frelsen som Jesus kan tilby. Snart er det alt for sent! Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Bluesfestival? Nei takk! :

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com