Hvorfor?
Jesus arrestert etter villmannskjøring

Med den profilerte NRK-medarbeideren Jan Erik Larsen i passasjersetet, ble Jesus nylig stoppet og arrestert etter å ha kjørt i 140 km/t i en åttisone. Før politiet klarte å stoppe villmannskjøringen skal både Jesus og Larssen ha hoiet med hodet ut av vinduene på bilen.

- Personlig synes jeg at det var storveis å få lov å sitte på med Jesus, juhu aahhheeehehe, forteller Larssen til Herregud.com noen dager etter denne skandaleturen. Larssen som leder det hektiske bilprogrammet Autofil, sier at han ble overasket da Jesus takket ja til å prøvekjøre Larssens Honda. - Normalt sett er det jo Jesus som sitter i passasjersetet når det er jeg som kjører. Jeg tenkte jo bare jeg skulle være høflig, men denne gangen ønsket Jesus sannelig min hatt å ta rattet selv, hahahaha, roper Larssen høyt før han går opp i et av sine mange fistelhyl.

Med Jesus bak rattet
Jesus skal ha gitt uttrykk for at han er lei av å hele tiden være henvist til passasjersetet, og skal derfor ha tatt i mot tilbudet med glede, da Jan Erik Larsen tilbød Jesus å kjøre siden han selv trengte å slappe litt av, etter å ha skreket og jublet bak rattet i flere timer. I en kommentar fortalte Jesus at han muligens ble revet med av stemningen. - Dette var jo første gang jeg kjørte bil selv og når Jan Erik drev og haloiet, så var det vanskelig å ikke være med på notene, mumlet Jesus unnskyldende før han dro tilbake til Himmelen. Gud har nektet å kommentere denne saken, men har likevel gitt uttrykk for at han synes Jesus etter hvert må lære å må ta ansvar for egne handlinger.

- Hiiihaaaaaa! He he he, for å være første gangen, synes jeg Jesus gjorde det kanonbra, skriker Larssen. - Pyyyyhhhhhheeheehehhe! Men det var litt ubehagelig, for hver gang vi kjørte over vann i veien, gikk bilen rett i vannplaning, JUHUUUUU! Heldigvis har Jesus full kontroll, så hylingen min gikk aldri over til angstskrik, eller noe lignende heheheheh. Det var jubelhyling med innslag av moderat tungetale hele veien, ler Larssen på sin karakteristiske måte.

What would Jesus drive (WWJD)?
Tror du Jesus kommer til å fortsette å kjøre bil? - Uiiiiiii! Jeg er skråsikker på at han i hvertfall ikke kommer til å kjøre buss. Jesus elsker alle, men de miljøfanatikere som påstår at Jesus ville kjørt kollektivt, har jo ikke peiling! Det er ingen som hyler og skriker og priser Jesu navn bak rattet på vanlige rutebusser, så hva har han der å gjøre? Nei, Jesus liker fart og spenning. Jeg er sikker på at han ville kjørt en Lamborghini, hvis han hadde fått velge selv, avslutter Larssen, før han setter seg i sin bil og kjører skrikende ut fra parkeringsplassen.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10019


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jesus arrestert etter villmannskjøring:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com