Hvorfor?
Vi vil ikke be for bergenserne!

Svevende Ord Bibelsenter kommer ikke til å slutte seg til de ”kristne” menighetene, som organiserer bønneaksjonen som skal omfatte hele Bergens befolkning. Vi ser på dette som et hån mot Gud, og vi kommer heller til å opprette en motaksjon som vil gå ut på å fortelle folket i Bergen noen sannhetens ord.

Det er Kristkirken i Bergen som står bak operasjon Be for Bergen . Denne aksjonen har som visjon å mobilisere forsamlingene i Bergen for at de i enhet og samstemmighet gjennom forbønn kan nå hele befolkningen med budskapet om Jesus Kristus. Strategien er å etablere Bønnefyrtårn i alle nabolag slik at hvert menneske dekkes av regelmessig forbønn. På sikt vil Kristkirken altså besøke hver eneste husstand i Bergen og fortelle bergenserne at Jesus døde for dem. Dette er å spre et løgnaktig budskap og dessuten å gi folk falske forhåpninger, siden 91,6 % av Bergens befolkning kommer til å brenne i Helvete. De fleste av disse har syndet så mye at det overhodet ikke er rom for tilgivelse og frelse. Bergen er i ferd med å bli en muslimsk, feministisk og homofil by, som snart kommer til å lide en skjebne lik Sodoma og Gomora. I løpet av de nærmeste månedene vil svovel og ild regne over denne syndens hovedstad her på Vestlandet. PRIS HERREN!

Svevende Ord kommer til å starte en motaksjon til Kristkirken, og satser på å få besøkt hver eneste husstand i Bergen i løpet av kort tid, og da vil vi fortelle bergenserne at dommedag er snart forestående og at de kommer til tilbringe evigheten i kokende olje. De som angrer sine synder og er villig til å donere all sin eiendom til Svevende Ord, vil bli gitt mulighet til frelse. Jesus vil garantert se med forsoning på de som klarer å donere mest mulig penger til vår kollektkonto, i perioden fram til dommedag.

Vår pastor Bjarne Belsasar Johannessen uttaler til Herregud.com at han undres over den naive snillisme som preger mange av de lutherske menigheter i Norge. Gud er neppe interessert i at hedninger skal gis en mulighet til å oppnå frelse på den enkle måten. Svevende Ord synes det er forkastelig at kristne skal be Gud bruke tid på hedninger som likevel kommer til å råtne i Helvetes dype grotter. Gud har nok med å øse sin frelse over oss som er skikkelige og anstendige mennesker.

Aktuelle lenker:
Kristkirken i Bergen


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Vi vil ikke be for bergenserne!:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com