Hvorfor?
Jesus arrestert etter villmannskjøring

Med den profilerte NRK-medarbeideren Jan Erik Larsen i passasjersetet, ble Jesus nylig arrestert etter å ha kjørt i 140 km/t i en sekstisone. Før politiet klarte å stoppe villmannskjøringen skal både Jesus og Larssen ha hoiet med hodet ut av vinduene på bilen.

- Personlig synes jeg at det var storveis å få lov å sitte på med Jesus, forteller Larssen til Herregud.com noen dager etter skandaleturen. - Normalt sett er det jo Jesus som sitter i passasjersetet når det er jeg som kjører, men denne gangen ønsket sannelig Jesus å ta rattet selv, hahahaha, roper Larssen og roper ut et rungende hyl i fistel.

Jesus skal ha gitt uttrykk for at han er lei av å hele tiden være henvist til passasjersetet, og skal derfor ha tatt i mot tilbudet med glede, da Jan Erik Larsen tilbød Jesus å overta rattet, slik at han selv kunne komme til hektene etter å ha skreket og jublet bak rattet i flere timer. I en kommentar fortalte Jesus at også Han ble revet med av stemningen. - Dette var jo første gang jeg kjørte bil selv. Når Jan Erik drev og haloiet, så var det vanskelig å ikke bli med på festen, sa Jesus unnskyldende til Herregud.com.

- Hiiihaaaaaa! He he he, for å være første gangen, synes jeg Jesus gjorde det kanonbra, skriker Larsen entusiastisk. – Det var fantastisk å se hvordan Jesus tok kontroll over bilen da vi fikk vannplaning. Jeg var ikke redd i det hele tatt, hiihaaaaa! Det var jubelhyling med innslag av tungetale hele veien, ler Larssen energisk.

Tror du Jesus kommer til å fortsette å kjøre bil?
- Uiiiiiii! Jeg er skråsikker på at han i hvertfall ikke kommer til å kjøre kollektivt. Det er jo ingen som hyler og skriker og priser Jesu navn på vanlige rutebusser, så hva har han der å gjøre? Nei, Jesus liker fart og spenning. Jeg er sikker på at han ville kjørt en Lamborgini, hvis han hadde fått velge selv, avslutter Larsen, før han sette seg i sin bil og kjører skrikende ut fra parkeringsplassen.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32321


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jesus arrestert etter villmannskjøring:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com