Hvorfor?
Luftfartsverket motarbeider Svevende Ord

I forbindelse med vår frelsers umiddelbart forestående tilbakekomst, søkte vi i fjor høst om stopp av flytrafikken over Bibelsenteret. Men siden vi opplever at Luftfartsverket latterliggjør våre krav, har vi innledet omfattende protestaksjoner på flyplassen.

Vi vil ikke at Jesus og hans englehær skal risikere å bli sugd gjennom turbinene til en Boeing 737, og dermed at hele dommedag settes i fare. Vi vet at Gud har planlagt en storstilt markering hos Svevende Ord, og vi finner oss ikke i at Luftfartsverket, SAS og Braathens skal kunne sabotere vår frelsers gjenkomst. Det er derfor ikke urimelig å kreve at alle fly kun får benytte seg av det sydlige og vestlige luftrommet rundt flyplassen.

Vi krever at lufttrafikken til og fra Flesland Flystasjon skal nektes overflyging, med mindre flyselskapene på forhånd har skriftlig tillatelse fra Svevende Ord Bibelsenter!

Svevende Ord gjennomførte før helgen den første av flere demonstrasjoner, som vi kommer til å ha på flyplassen i Bergen. Fire av våre mest trofaste medlemmer klarte å snike ut på rullebanen, hvor de lenket seg fast til nesehjulet til et transportfly som ventet på tillatelse til take-off.

Våre tapre soldater ble ikke oppdaget av flygeledelsen og ble derfor slept 700 meter i en hastighet opp mot 180 km/t, før den udugelige staben i tårnet fikk flyet til å stoppe. Vi takker våre fire medlemmer som valgte martyrdøden framfor å leve i en vanvittig verden, der sataniske flyselskap får lov å hindre Jesus sin tilbakekomst. Det vil bli arrangert en minnegudstjeneste førstkommende søndag. Umiddelbart etter minnestunden kommer vi til å reise i samlet flokk ut til flyplassen for å blokkere all flytrafikk, for på den måten markere at våre martyrer ikke døde forgjeves. Pris Herren!

Flyselskapene har tydeligvis ikke forstått at de motarbeider Guds vilje ved å fortsette flyvning over Bønes og søndre bydel i Bergen. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å fortsette å be til Jesus, slik at vi kan vinne i denne saken. Alle kristne som jobber i cateringbransjen må også fortsette å ødelegge smak og konsistens på all flymat, inntil våre krav blir innfridd av Luftfarstverket. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Luftfartsverket motarbeider Svevende Ord:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com