Hvorfor?
Dagen avviser naken Jesus

Fra informerte kilder kan vi nå bekrefte ryktene om at den kristne avisen Dagen likevel ikke ønsker å intervjue Jesus i forbindelse med Hans snarlige tilbakekomst. Grunnen er at Jesus stillte som betingelser at Han måtte få lov å stille naken på Dagens forside. – Dette er et angrep på redaktørplakaten, uttaler Odd Sverre Hove til Herregud.com


Dagens forside er IKKE til salgs!, ropte sjefredaktør Odd Sverre Hove da Jesus hadde forlatt avisens lokaler.
I en kommentar til Herregud.com fortalte Jesus at Han er grundig lei dette skjønnhetsidealet som hele tiden blir presset på Ham. – Hvordan tror dere det er for meg å hele tiden måtte leve opp til denne ariske glansbildejesusen som dere har forandret meg til? Det er også svært mange som mener at jeg ikke har forplantningsorganer eller kloakkhull her bak, forteller Jesus mens Han viser at også Han er utstyrt med kroppsåpninger som alle oss andre.

- Jeg ønsker å vise fram sannheten om kroppen min, roper Jesus fortvilet. – Hvordan skal folk kunne kjenne meg igjen hvis de forventer en velbygd, lys og høyreist kropp?

Dagens sjefsredaktør Odd Sverre Hove ønsker å dysse ned denne saken, men anonyme kilder i Dagen kan fortelle at redaktøren hadde et voldsomt raserianfall etter møtet med Jesus. Mens han kastet papirer fra skrivepulten rundt omkring på kontoret sitt, skal redaktøren ha ropt ut at en kan ikke bare komme "slengende med snabelen i fri dressur", om man er Guds sønn eller ikke. Herregud.com velger å ikke ta side i denne konflikten, men vi vil likevel gå ut med støtte til Dagens sjefsredaktør. Gud har nemlig varslet oppvask på kammerset etter denne nakenskandalen. - Hvem som havner på forsiden er en intern redaksjonell beslutning, som verken Den Hellige Ånd, Jesus eller undertegnede kan legge seg opp i, uttaler Gud i en pressemelding som ble sendt ut bare noen få timer etter opptrinnet hos Dagen.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Dagen avviser naken Jesus:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com