Hvorfor?
Vi benekter delaktighet i stridigheter i Indonesia

De siste dagene har vi opplevd en strøm av henvendelser fra journalister og politikere som ber oss avklare vårt engasjement på øyene Seram, Buru og Lombok i Indonesia. Vi vil på det sterkeste avvise alle ryktene om at det er vi som har startet den hellige krigen mot de hedenske muslimene på de såkalte Krydderøyene.

Fem av sikkerhetsekspertene til Svevende Ord befinner seg for tiden i Indonesia, men assisterende sikkerhetssjef Isak Abrahamsen har på en pressekonferanse uttalt, at våre medarbeidere mest sannsynlig ikke er ansvarlige for systematiske drap på ikke-kristne i Asia.
"Sikkerhetsekspertene fra Svevende Ord er på velfortjent ferie i Indonesia, og jeg er sikker på at i den grad disse har vært involvert i voldsomheter, så har dette kun vært i selvforsvar", sa Abrahamsen til representantene for pressen som møtte fulltallig opp på Bibelsenteret.

Til våre medlemmer kan vi bekrefte at Svevende Ord sine medarbeidere faktisk har vært i kontakt med den menigheten som står bak de verste opptøyene i Indonesia. Men vi har likevel ikke gjort noe i denne konflikten som ikke burde vært lovlig i alle kristne samfunn. Vi klarte å kristne Norge med sverd for 1000 år siden, og nå ser det ut som om vi vil klare det på nytt igjen i Indonesia. Vi kommer foreløpig derfor ikke til å sette inn krefter på å forsøke å hindre voldsomhetene i å spre seg til Bali. Først må de muslimske lederne i Indonesia la seg døpe og samtidig akseptere at Jesus er mye bedre enn Muhammed.

På spørsmål fra Nettavisen, om Svevende Ord i nærmeste framtid ville sende flere sikkerhetseksperter på ferie til Indonesia, svarte Abrahamsen at han ikke ønsket å kommentere det spørsmålet, og at slike syke spekulasjoner burde vært ulovlige. Abrahamsen uttalte senere til oss, at de ansatte i Nettavisen er de første som skal opp mot veggen, når Jesus kommer tilbake for å fordømme levende og døde syndere.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32321


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Vi benekter delaktighet i stridigheter i Indonesia:

Kategori: misjon
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com