Hvorfor?
Utskudd i menigheten!

En familie i menigheten vår har vist seg å ikke opprettholde det minstenivået av moralsk standard, som vi forventer av våre medlemmer. Vi har hatt mistanker om åndelig forfall over en lengre periode, og etter omfattende overvåking og kartlegging, har vi klare beviser om solid kompromittering, som kaster svarte skygger over alle oss i Svevende Ord.

Det hele startet for ca. ett år siden da Kristian Holen (14), ved flere anledninger ble observert tegne svært kunstneriske tegninger i kladdebøkene sine. Dette var abstrakte figurer som ikke kan tolereres i et kristent fellesskap. Ved flere anledninger skal den lille djevelen ha uttalt at han ønsker å bli kunstner når han blir stor, og at han er svært begeistret for klassiske artister som Munch og Picasso. Dette er som kjent kunstnere som i dag brenner i Helvete på grunn av sine sinnssyke, patetiske og umoralske malerier.

Ruth Abrahamsen, lærer på Svevende Ord sin ungdomsskole, skjønte fort at det var fare på ferde. ”Jeg nevnte disse tingene på en ekstraordinær foreldrekonferanse, slik at vi tidlig kunne luke vekk disse unotene, og få denne gutten tilbake fra den sataniske sti. Men foreldrene hadde ingen forståelse for at disse ”kunstneriske kvalitetene” var uforenlig med Svevende Ord sin policy, enda det er en klar sammenheng mellom kunst og homofili.” Sikkerhetstjenesten vår ble raskt koblet inn for å kartlegge den moralske situasjonen i hjemmet. Dette innebar telefonavlytting og montering av skjulte kamera i leiligheten deres. Et spesialteam av eksperter observerte familien 24 timer i døgnet, og noterte alle ting som kunne oppfattes som upassende. Vi kan i dag avsløre noen av punktene som vår sikkerhetstjeneste har observert de siste 10 månedene:

 • Jan og Vibeke Holen sover helt naken i ektesengen.
 • De abonnerer på Bergens Tidende og leser ukeblader regelmessig.
 • Kristian har masturbert ved flere anledninger, og foreldrene har ikke slått ned på det, selv om de har mistanke om at disse ugjerningene foregår.
 • Vibeke lager høye lyder mens Jan utfører sin ekteskapelig plikt.
 • I familiens bokhylle finnes bøker av følgende forfattere: Jostein Gaarder, Stephen King, Jens Bjørneboe og Susan Faludi.
 • Ved en anledning sa Kristian til sin far at han ofte lurte på om Gud virkelig finnes, og da sa Jan Holen at det hadde han også lurt på mange ganger, og at det var helt i orden om man av og til ikke var helt sikker.

  Da vi hadde samlet opp nok beviser for denne gjentagne djevelskapen, konfronterte vi familien og gav beskjed om at vi helst så at de solgte leiligheten til oss til halv pris, og flyttet langt vekk området. Jan og Vibeke Holen har så langt nektet å gjøre dette, og de vil heller ikke ta barna sine ut av skolen vår.

  Det neste steget i denne prosessen blir fra vår side å beordre alle våre medlemmer om å enten ignorere Familien Hole eller gi dem beskjed om at de er uønsket i menigheten. Vi oppfordrer alle til å ringe dem, til alle døgnets tider, og spørre om de har tenkt å flytte snart. Ruth Abrahamsen og rektor Paulus Hagen kommer i løpet av de neste dagene fortelle alle de andre ungene på skolen, at Kristian ikke er som oss andre, at det er lov å erte Kristian og spytte på ham. Ingen må være venner med denne slemme gutten! Kristian og kommer dessuten til å bli nektet adgang til skolens kantine og vil kun få anledning til å bevege seg på et begrenset område på skolen. Det vil også bli satt opp plakater med bilder av hele familien rundt på Bibelsenteret.

  Denne saken har bevist at det stadig finnes uønskede elementer i menigheten vår, og vil må alle være med å bekjempe disse slangene i paradiset vårt. Dersom du har mistanke om moralsk forfall hos naboer eller bekjente, må du ikke nøle med å kontakte autoritetene her i Svevende Ord.


  Skriv kommentarer til denne saken:
  Navn:
  Sted:
  Din kommentar:

  Skriv inn nummeret til høyre: 10014


  NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
  Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
  Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
  Kommentarer til Utskudd i menigheten!:

 • Kategori: kristenliv
  Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com