Hvorfor?
Pastor Waggart utførte mirakel i Bergen

Den amerikanske mirakelpredikanten Jimmy S. Waggart utførte i går kveld store mirakler på Svevende Ord Bibelsenter i Bergen. 5.000 begeistrede publikummere ble skikkelig imponerte da Waggart gjorde en mann blind og paralysert, før han helbredet ham igjen.

Alle i salen skrek av angst da det gikk opp for dem at Morten Viken ble blind da Gud virket gjennom den geniale predikanten fra Hartford, USA. Viken løp som besatt rundt på scenen i blinde, før han ramlet ned scenetrappen. Der forstuet han en ankel, pådro seg en betydelig hjernerystelse og ble lam fra halsen og ned.

Men Waggart bare smilte til den forskrekkede menigheten, mens han ruslet ned til Viken som da lå hulkende i fosterstilling framfor scenen. "By the power given to me, in the name of God! Stand up and be free!" Det var alt mirakelmannen behøvde å si, før Viken spratt opp på sine ben, tydelig uten skade i verken ankel eller hode, og med et perfekt syn. Hele salen eksploderte i ekstatisk glede og alle takket Gud for at han hadde hjulpet predikanten fra USA å helbrede den flotte, unge norske mannen så fort.

"Jeg kunne ikke føle beina mine og jeg visste at jeg hadde skadet meg alvorlig da jeg ramlet ned trappen". Dette uttalte en sterkt beveget Morten Viken like etter at seremonien til Waggart var avsluttet. "Der og da var jeg sikker på at jeg ville tilbringe resten av livet mitt i en rullestol. Jeg la min skjebne i Jesus sine hender, og sa til ham at hvis det var dette han ønsket, så måtte hans hellige vilje skje".

Det ble samlet inn nærmere 250.000 kroner i løpet av showet, og i den forbindelse uttalte Waggart at han kunne tenke seg å komme tilbake til Svevende Ord om noen måneder. Da vil det kanskje også bli tid til å helbrede folk som har kreft, og gjerne en liten sekvens med tvangskristning av lesbiske feminister.

Like etter at begivenheten var ferdig ble Waggart eskortert ut til en ventende limousin, som skulle kjøre ham til flyplassen. Der ventet en privat Lear-jet som skulle bringe denne sannhetens apostel videre til Sverige, hvor han skal utføre mirakler i et middagsselskap hos Carola og Runar Søgård.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Pastor Waggart utførte mirakel i Bergen:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com