Hvorfor?
Feilaktig dynamittbeslag på Bibelskulen

En 19 år gammel jente ble i forrige uke arrestert på Bildøy Bibelskule på Sotra utenfor Bergen, etter at det ble funnet dynamitt på rommet hennes. Svevende Ord har bedt myndighetene om å frafalle siktelsen umiddelbart. Vi krever også å få sprengstoffet levert tilbake til menigheten vår så fort som mulig.

Dynamitten som ble beslaglagt på Bildøy inngår som en viktig del av sikkerhetsopplegget til Svevende Ord, og vi benekter på det sterkeste at denne stammer fra et innbrudd utenfor Kristiansand i julehelgen. Det er heller ikke riktig at jenten frivillig tok kontakt med rektor Hardang på Bibelskulen.

Sotra har lenge vært en spennende kulturell smeltedigel, hvor vi har opplevd at læstadianere, Jehovas Vitner, Smiths venner, mormonere og vanlige protestanter klarer å praktisere sin tro side ved side.

Men vi føler nå at mange av ungdommene på denne øyen har gått for langt i sin bruk av terninger, Wunderbaum, elektroniske lys og bilder av nakne kvinner på speilet i rånebilene sine. Det er også ukristelig med spoilere, opphengt karosseri, gigantiske basshøyttalere i bagasjerommene og sotete vinduer på bilene. Vi vet med sikkerhet at det muligens utføres oralsex, gruppeonani og lek med dildoer bak disse mørke bilvinduene, mens rockemusikk av Scorpions, Smokie og Bonnie Tyler dundrer på bilstereoen. Dette må det settes en snarlig stopper for! Vi vil kjempe med alle midler mot denne moralske forråtnelsen her på den mest kristne delen av Vestlandet.

Vi oppfatter også seksjonssjef Hans Jørgen Eriksen sine uttalelser til Bergensavisen som svært korttenkte og indirekte injurierende. Direktoratet for brann- og eksplosjonsvern burde vite at den 19 år gamle jenten, som ble feilaktig arrestert, naturligvis har fått grundig opplæring i bruk av dynamitt og andre sprenglegemer, på Svevende Ord sine interne kurs om fredsbevaring og pasifisering av upassende livsverdier. Vi forventer at Fjell og Sund lensmannskontor snarlig beklager det som har skjedd og at dynamitten blir utlevert så snart som mulig. Vi vil også nok en gang be Bergensavisen om å gi opp sin patetiske kamp mot Guds vilje.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Feilaktig dynamittbeslag på Bibelskulen:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com