Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Etter min mening gjorde du en stor feil da du tillot dommeren å dømme straffespark mot slutten av vår kamp mot Søndre Hølands andrelag på tirsdag. Hvordan kan du unngå å se at spissen går inn med knottene først? Kan jeg få lov til å være kaptein i den neste kampen også?

Guds guddommelige svar:

Kjære John-Magne!

Jeg så hva som skjedde, men kunne ikke gripe inn i dette som helt tydelig skulle medført et straffespark i ditt lags favør. Årsaken er at fotballdommerne desverre er noen av de få menneskene som ikke er i stand til å høre når jeg roper til dem. Det hele startet for mer enn 2000 år siden, da noen krakilske dommere i eselpolo, en populær sport i datidens Israel, bestemte seg for å gjøre opprør mot meg i protest mot en eselpest jeg kom i skade til å sende over landet. I ren irritasjon utestengte jeg disse menneskene fra min kjærlighet, og dette har medført at alle idrettsdommere etter dette, ikke har vært i stand til å ta i mot mine befalinger. Du kan sikkert forestille hvor irriterende dette er for meg, siden jeg tross alt skal være allmektig og sånn. Det er jo også dette som var en av årsakene til at jeg i Matteus sitt evangelium 7:1 skriver følgende: "Døm ikke, for dere skal selv dømmes".

Idrettsdommerne er et svikefullt folkeferd, som tydeligvis er såre fornøyde med å være i lommen på Satan. Jeg kan ikke annet enn å beklage.

Som plaster på såret skal du få lov å være kaptein på laget resten av sesongen. Det er Herren din Gud, som har talt!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com