Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg er en selvstendig næringsdrivende, så derfor spør jeg deg nå Gud. Er det mulig for meg å starte en liten bedrift der oppe? Eller tar man med seg tidligere konkursgjeld når man dør? Går det forresten an å ta kveldskurs i "administrasjon og ledelse" i Himmelen? I så tilfelle, er de godkjent av lånekassen?

Guds guddommelige svar:

Kjære ”Småbrukar”
Som kjent kan man ikke ta med seg noe fra jorden og opp i Himmelen*, så konkursgjelda di blir nok overført til dine etterkommere. Du kan trøste deg med at de som havner i Helvete får med seg gjelda, i tillegg til at etterkommerne må slite med røkkelet.

Det som muligens vil være et problem for deg er forskjellen mellom Himmel og Helvete. I Helvete kjører de såkalt Markedsøkonomi, der markedskreftene råder, og ......ja, helvete er løs, for å si det mildt. Her oppe i det høye derimot, har vi en slags planøkonomi, hvilket vil si at Staten (det er MEG) styrer all form for produksjon. Gjennom årene har det vært forsøk på å konkurranseutsette Herligheten, men mine overbetalte advokater har klart å styrte alle forsøk på slike sataniske verk.

Når det gjelder spørsmålet ditt om kveldskurs så har vi et godt utvalg her i Paradiset. Men Lånekassen styres jo som kjent av Den Slemme Hyrde, så det vil derfor være vanskelig å få støtte derfra.

*=Gjelder ikke penger som er betalt inn til Svevende Ord sin Hellige Konto.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com