Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Eg har lenge lurd på ein ting! Visst eit tog kjem og kjøyrer over meg, kvar er det då best å bli overkjøyrd? Eg ber deg svara, i tilfelle uheldet. Dette er eit svært viktig spørsmål, og det kan skje kven som helst! Takk for hjelpa, kjære Gud.

Guds guddommelige svar:

Kjære "Vannmannen"!

Godt spørsmål! Men desverre er det ikke relevant. Hvis du befinner deg på skinnegangen når det kommer et tog, så spiller det for så vidt ingen rolle hvor du blir truffet, siden du ikke merker noen forskjell. Du dør fort og brutalt, nesten slik som mange av de jeg drepte i gamle dager (det står om dem i Det Gamle Testamentet).


Det er derimot en forhåndsregel, jeg ber deg notere bak øret, i tilfelle du skulle komme i en slik situasjon. Dersom du er på toglinjen og du hører at det plutselig kommer et tog, må du kaste deg ned og be om at jeg, Herren din Gud, skal redde deg. Bruk sekundene du har til rådighet før toget treffer deg til å be Fader Vår, og tenk på Jesus. Da er det stor sjangse for at jeg griper inn, og løfter deg vekk fra skinnegangen, eller stopper toget, slik at du slipper unna med livet i behold. Hvis jeg ikke gjør dette, er det kun fordi jeg ønsker at du skal komme hjem til Jesus.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com