Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg og brodærn har et seriøst problem som vi håper du o store Gud kan svare på. Hver gang vi deler en boks med Spagetti A La Capri så kommer det evige spm; Hvor mange pølser må man gi fra seg, hvis man skal bytte mot en kjøttbolle? Vi har begge truen på likeverd her i verden, men er ikke helt sikre når det gjelder deling av Spagetti A La Capri!

Guds guddommelige svar:

Kjære Are!

Beklager at det har tatt litt lang tid før jeg fikk svart på dette spørsmålet. Dette skyldes at jeg har måttet krangle litt med mine rådgivere, etter at jeg spurte dem om... ja, du vet... råd.

Etter mye kjefting og hyling, fram og tilbake måtte jeg skjære i gjennom og sende en av rådgiverne mine til Helvete, som skrekk og advarsel til de andre overbetalte kverulantene, som ikke er verdt den lønnen de får her i Himmelen. Det endte med at vi synes at 1 kjøttbolle er verdt 2.5 pølsebiter. Den rådgiveren som ble sendt i kjelleren mente at bytteforholdet var avhengig av om du byttet bort en kjøttbolle (bytteforhold 1:3), eller om du prøvde å bytte en til deg (bytteforhold 1:2). Dette er jo vanlig kapitalistisk tankegang, men jeg synes at det er upassende å kverulere når det er jeg, Herren, som har talt!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com