Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

...du som er i vintersonen og som er har all makt og er tre personer i en. Hvorfor var du så ondskapsful, og ga vår kjære venn Thomas den stygge talefeilen. Stakkaren blir jo mobbet og slått hver dag på skolen fordi han ikke kan å si S eller R. Og hver gang han prøver på det, spytter han en ufattelig mengde spytt. Han spytter også på de som er hans såkalte venner. Det er umulig å snakke med ham uten å ha på seg dykkerutstyr eller i det minste en paraply. Kan du O Udødelige, hjelpe vår kjære Thomas å slutte å lespe så jævlig? På Forhånd takk!!

Guds guddommelige svar:

Kjære Mats!

For det første synes jeg at det er imponerende at Thommas også lesper når han sier bokstaven R! Det er jo enestående. Men jeg har nå ryddet opp i gapet til din venn. Det så jo ut som om noen hadde slått ut tennene hans med en hammer, puttet dem på en tom colaflaske, ristet flasken godt, og deretter helte tennene tilbake inn i kjeften på ham. Gud hjelpe meg! (symbolsk ment)

Han har nå fått flotte tenner som ikke skjener i alle kanter, jeg har roet ned spyttproduksjonen hans, som, for å være helt ærlig, ikke var passende for andre enn drøvtyggere. Jeg gjorde også slik at Thommas er ferdig med stemmeskiftet, så nå burde han ikke være et problem for dere lengre. På toppen av dette har jeg også gjort han litt penere, slik at jentene i A-klassen får vannplaning når de ser ham. Lykke til videre! Det er jeg, Herren din Gud, som har talt!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com