Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

...du som er på www.herregud.com, jeg kjenner en fyr viss initialer blir TES, altså SET baklengs, vil dette si at han er Satan selv? Vi har noen bange anelser, han kan være litt Satan-aktig iblant, men ellers er han en grei gutt.

Guds guddommelige svar:

Kjære Øvretveit!

Jeg er av den oppfatning av at Set (som egentlig var en egypisk "gud"), ikke kan tilegnes status som en guddommelig eller satanistisk kraft, men utelukkende kan brukes som et tåpelig filosofisk prinsipp. Dette innebærer ikke at jeg mener at mennesker som har initialene SET eller TES (en djevelsk baklengsmaskering) ikke er noen okkulte hedninger. Personen du kjenner er nok ikke Satan selv, bare en av Den Onde Hyrde sin tilhengere. La deg ikke lure av hans relativt snille ytre, for på innsiden er han en ond onkel.

Jeg befaler alle som kjenner personer med slike initialer til å ta avstand fra disse okkultistene, og sørge for å bringe dem tilbake til meg. Det er absolutt ingen ekte kristne som har disse forbokstavene i navnet sitt, så man kan trygt bruke rå makt for å tvinge disse personene til underkastelse og voksendåp, med påfølgende navnebytte. Folkeregisteret vil være behjelpelig med dette. Ikke la dere lure hvis de påstår at de allerede er kristne eller døpte, for det er djevelen selv som er deres herre.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com