Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg har førstegangstjeneste på et kontor med internett-tilknytning, er det galt av meg å bruke programmer som gjør at jeg tjener penger mens jeg ser på reklame på jobben? Jeg lurer også på om det var galt av assitenten min å kjøpe en gammel bil. Det er også noen som påstår at herregud.com er en blasfemisk side og at der derfor ikke er lov til å surfe på den ( det er forbudt å gå på sider med pornografisk, rasistisk eller blasfemisk innhold, regler for bruk av pc er i Forsvaret).
Takk for den gode middagen i går, Amen!

Guds guddommelige svar:

Kjære Andreas!
Jeg forstår at du er en ung mann med mange alvorlige ting å tenke på. Det er helt OK å tjene penger mens du ser på reklame, så lenge du gir tienden til Svevende Ord.
Jeg har ingen problemer med den bilen som assistenten din kjøpte, men jeg er mer bekymret over at han bruker den som møteplass for seg og sine gruppeonanerende venner. Jeg har tidligere sagt at sæd på jord er fy, og det samme gjelder sæd på bilgulv. Jeg vil gjerne trekke fram en advarsel fra Esek 5:15-17, som understreker hva jeg gjør med penisen til folk som bryter mine påbud:

    Du skal bli til spott og hån, til en advarsel og en forferdelse for folkene som bor rundt omkring deg, når jeg holder dom over deg med vrede og harme og med harmfulle tuktelser - jeg, Herren, har talt - når jeg sender hungerens onde piler, som er til ødeleggelse, dem som jeg sender for å ødelegge dere, når jeg samler opp sult over dere og knekker brødstaven deres.
Håper denne lille advarsel vil få din assistent til å tenke seg om før han flere ganger spiller sæd i sin bil.

Herregud.com er ikke en blasfemisk side. De som påstår det skal nok få med meg å gjøre på den ytterste dag. Jeg vil rekke hånden ut mot dem, og overalt hvor de bor, vil jeg gjøre landet til en redselsfull ørken, verre enn Dibla-ørkenen. Da skal de sanne at jeg er Herren.

Stor klem!
Gud

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com