Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Hvorfor er det galt og onanere? Det føles jo så godt, (hvis dette er veldig galt så vil jeg gjerne at du hjelper meg med å slutte.)
Kunne du også hilse til mormor? Jeg savner henne sånn.

Guds guddommelige svar:

Kjære Ivar!
Som det antydes i 1. Mosebok så er det ikke lov å la sin sæd falle til jorden, og jeg straffet Onan med døden da han gjorde dette for ca. 3530 år siden. Les disse ordene, som jeg skrev i 1. Mos. 38:9-10:

    Men Onan visste at avkommet ikke skulde høre ham til; når han derfor gikk inn til sin brors hustru, spilte han sæden på jorden for ikke å gi sin bror avkom. Men det var ondt i Herrens øyne det han gjorde, og han lot også ham dø.
Jeg har da aldri sagt at det er synd å onanere, bare at sæden ikke skal falle til JORDEN. MÅ DERE HA DET INN MED TESKJE? Er det så vanskelig å forstå at hvis Onan hadde latt sin sæd falle ned i en sokk, på et håndkle, i hetten på en Gore-tex jakke eller noe annet enn ned på jorden, så hadde han ikke blitt straffet med en pinefull død, og forvisning til Helvete.
Det samme gjelder deg Ivar, og alle dere andre som har sendt meg e-mail med spørsmål om hvorfor jeg ikke liker onani. Onani er greit, men sæd på jord er billett til Helvete, OK???
Jeg vil ikke ha flere henvendelser om onani. Hvis dette ikke respekteres vil jeg brøle fra det høye og la min røst høres fra min hellige bolig; ja, brøle skal jeg gjøre over min beitemark!

PS! Din mormor hilser tilbake og sier at hun har det råfett i sommersonen. Hun sier at hun ikke har hatt det så gøy siden din morfar gikk på trynet i peisen i det herrens år 1947.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com