Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Har Cliff Burton det bra oppe hos dere? Det sies at noen har sett han i levende live i Goa, men det tror jeg ikke noe på. Kan du bekrefte at han sitter ved din side? Og hvorfor bestemte du at det var han og ikke James Hetfield, som lå i køyen ved siden av, som måtte vandre heden? James er jo homo.

Guds guddommelige svar:

Kjære Dave Mustain!

Det er jo helt tydelig at du ennå er forbanna på James Hetfield, siden du framdeles bare spiller "annenfiolin" innen tungrocken. Jeg er heller ikke spesielt imponert over ditt band sine siste plater!

Når det gjelder Cliff Burton, så sitter han ikke her ved min side, men han er stort sett opptatt med å spille bass i et mer rocka englekor i den mer snuskete delen av Himmelen. Jeg inrømmer i ettertid at det kanskje hadde vært bedre å kalle James Hetfield hjem til Jesus, men aller helst ville jeg heller luket vekk den lille dansken. Men jeg tror at det ville blitt ulevelig her i paradiset hvis den 159 centimeter høye trommeslager skulle virret ukontrollert rundt her oppe. Jeg blir sprø av det danske språket, og danskengelsken til Lars Ulrich ville rett og slett tatt knekken på meg!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com