Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg er ateist og har syndet meget. Jeg lurte på om jeg kommer i skjærsilden, eller om det er bare slemme kristne som kommer dit?
I går kveld lynte det når jeg var ute og måket snø. Er det dette lyset de snakker om, de som sier "jeg har sett lyset"?

Guds guddommelige svar:

Kjære "Blond kvinnelig ingeniør"!

Frykten for skjærsilden er bygget på en gigantisk misforståelse fra katolikkenes side. I sommersonen i Himmelen, like i nærheten av stranden, har vi et flott ildsted som er spesielt egnet til grilling av pølser og koteletter. Siden tidenes morgen har mennesker betalt mye penger for å få plass rundt dette bålet, siden maten smaker 256% bedre etter å ha bli grillet der. Men ved en misforståelse på 1200-tallet, begynnte noen katolske munker å tro at folk betalte penger for å slippe å være i nærheten av Skjærsilden, og siden har dette stedet hatt et dårlig rykte. Så jeg kan berolige deg med at det er helt ok å være "i Skjærsilden", som dere sier, og at på grunn av denne misforståelsen, så er det relativt god plass rundt bålet.

Når det gjelder lynet som slo ned, når du måkte snø i går kveld, var det ikke annet enn et Jehovas Vitne, som jeg måtte kalle hjem til Jesus. Dette vitnet drev stadig og ringte på dørene til folk, selv om det var midt i beste Hotel Cæsar-tid.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com