Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg ser på denne siden som en bra begynnelse, men hvor er ditt engasjement blitt av? Tidligere blandet du deg opp i både det ene og det andre, lagde kriger her og ødela byer der, men i disse dager virker du rett og slett uintressert. Driver du fremdeles å spaserer på jorden med jevne mellomrom? Hvis du ikke gidder mer, finnes det nok av andre som vil prøve seg. Man har et par norske kandidater til og med: jeg vet Gro ville blitt glad, men personlig ville jeg foretrukket Anne Cath Hærland.

Guds guddommelige svar:

Kjære Svartemirja!

Det var faktisk mye gøyere før i tiden, da jeg fikk lov til å starte kriger og sånn selv! Men nå skal jo alt dette gjøres på egenhånd av dere mennesker. Mine kundekonsulenter og markedsansvarlige her oppe i Himmelen, er av den oppfatning av at dette er mye mer kostnadseffektivt. Og dermed er den saken ute av mine hellige hender.

Siden jeg ikke lengre får lov til å knuse byer og legge sivilisasjoner øde, ser jeg heller ikke noe poeng i å rusle rundt på jorden uten mål og mening.

Gro som min stedfortreder? Jeg tror ikke det! Anne Cath Hærland har allerede fått tilbud om å vikariere litt for meg, men hun gadd ikke, siden jeg ikke kunne tilby bedre lønn enn hva hun allerede får i NRK. Jeg kommer til å lyse ut den ledige vikarstillingen i den nærmeste framtiden, men akkurat nå føler jeg behov for å komme meg ut i Vintersonen igjen. C-ya!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com