Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

...du som er i vintersonen i himmelen:
Angående de 144.000 som skal til himmelen... jeg lurer på om du har et spesielt comprimeringsprogram (F.eks Godzip 7.5 e.l) for å få alle inn på budsjettet som jehovas vitner har funnet ut at du har, eller om det er noe underslåing på gang. Oppklar dette store mysterium, før du vender tilbake til skitrekket..

Guds guddommelige svar:

Kjære Johan!

Det er en liten misforståelse ute og går, og nå vil jeg oppklare den en gang for alle!

Det er ikke sant at det bare er 144.000 mennesker som slipper inn i Himmelen. Det er kun 144.000 personer fra Jehovas vitner som får komme inn i Paradiset! Jeg har uttrykt meg svært klart om hva jeg synes om okking og syting og skraping. Det går meg på nervene! Jeg vil tilbringe mine guddommelig dager her i Vintersonen i Himmelen, og det hadde vært greit å slippe alt maset om "ååhh vi har syndet, og ååååhhh vi er ikke verdige og åååhhh meg her og åååhhh meg der"!

Dette har jeg gitt klar beskjed om til gutta i Vakttårnet, men de ville aldri høre på meg, og DERFOR er det kun 144.000 vitner som slipper inn Perleporten. Men, de kan bare glemme å forsøke seg på å spre de kjedelige blekkene sine her inne i Vintersonen. Da ryker de rett i kjelleren til kjelleren!

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com