Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Jeg er en data nerd... Men det er nå så. Her om dagen møtte jeg en dame som høres lekker ut på IRC. Men så kom et problem, hun bor i Saudi-Arabia eller stavanger. Så når vi skall øve på formering blir det et problem, tillater kirken Cybersex?? Jeg leste i gamletestamentet, men det står ikke noe der

Guds guddommelige svar:

Kjære Tim!

Jeg tror ikke at du har lest så mye i Bibelen, for det er mange punkter i den boken som støtter deg, i hvertfall hvis denne kvinnen er araber.

I Salomos høysang Kap. 4 vers 8 står det:

-Kom med mig fra Libanon, min brud, kom med mig fra Libanon! Sku ut fra Amanas topp, fra toppen av Senir og Hermon, fra løvenes boliger, fra panternes fjell!
Her er det tydelig at det er åpning for deg til å innlede relasjoner med en arabisk kvinne. Amanas topp, Senir, Hermon, løvenes boliger og panternes fjell er navn på forskjellige landskaper i cyberspace.
Når man også trekker inn 5. mosebok kap. 10, vers 19 hvor det står: "Derfor skal også I elske den fremmede; I har selv vært fremmede i Egyptens land", synes jeg at man har full moralsk ryggdekning når bedriver cybersex.

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com