Hvorfor?

Utvalgte spørsmål til Gud:

Kjære Gud!

Du som er i himmelen. Ettersom jeg er veldig snill, men allikevel er veldig kaldblodig trenger jeg mye lys og varme. Får jeg bare dette i Helvete? Hvorfor kan du ikke bytte om klimaet, slik at det er godt og varmt i Himmelen, og kaldt og jævlig i Helvete?

Guds guddommelige svar:

Kjære BugBurger!

Himmelen er delt opp i tre soner. I det vi kaller Sommersonen er det konstant 27,5 grader celcius. Det er alltid sol, det er alltid lørdag og uansett hvor du bor, så har du panoramautsikt til stranden. Så der tror jeg nok at du vil trives.

I vintersonen er det alltid -6 grader, bare nedoverbakker med puddersnø, samt varmestuer og høyfjellshotell hvor enn du måtte ønske.

Så har vi selvfølgelig Kirkesonen hvor alle partykillerne blir plassert. Her jamres det fra morgen til kveld, "å vi er ikke verdig, å Gud du er så stor, Jesus er min Herre" und so weiter, und so weiter. Der leser alle i Bibelen og lever et evig syndefritt liv. Jeg har ikke vært i den sonen på 300 år, men er stort sett å finne i Vintersonen. Så hvis dere skal be til meg, bør dere starte bønnen med: "Kjære Gud, du som er i Vintersonen i Himmelen...", OK???

Til oversikten | Neste

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com